Bedrijfsprofiel PeopleInc.

PeopleInc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product PeopleInc, onze zeer pragmatische aanpak en aan onze prijsstelling. 

Onze specialisten weten precies hoe de wensen in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar software oplossingen en dat maken we dagelijks waar bij onze klanten. Het is ons specialisme, zoals HRM het uwe is. Ieder zijn vak…..

HRM Software

PeopleInc. is een zeer uitgebreid personeelsinformatiesysteem wat door 95 % van de ondernemingen in Nederland standaard gebruikt kan worden. Iedere onderneming heeft echter specifieke eisen en wensen en vaak is dit of niet mogelijk om te realiseren of alleen tegen hoge kosten. PeopleInc. wordt daarom standaard met een System Development Kit of schermontwerper geleverd. Hiermee kunnen organisaties zelf de applicatie aanpassen naar hun eigen situatie, waardoor PeopleInc zich mee blijft ontwikkelen met uw eigen organisatie.  Het gebruik van de schermontwerper is standaard functionaliteit en hiermee houden we dus ook rekening met updates, het is dus niet zo dat wanneer u aanpassingen maakt dit problemen zal geven bij het uitvoeren van updates.

Tijdregistratie - / urenverantwoording

Personeelsinformatie raakt vele vlakken in uw organisatie en met de flexibiliteit die PeopleInc. u biedt is het mogelijk om van een HRM systeem een “HRM-ERP” systeem te maken, waarin u alles bijhoudt omtrent uw medewerkers. Hierbij hoeft u niet alleen aan traditionele HR gegevens te denken maar zo implementeren wij ook vaak urenverantwoordingsprocessen of zelfs projectregistratieprocessen in PeopleInc.  Standaard is zelfs het mogelijk om PeopleInc. uit te breiden met een volledig tijdregistratie- en toegangscontrolesysteem.  De integratie van personeelsinformatie en tijdregistratie heeft het voordeel dat wanneer een medewerker bij u in dienst komt alles vanuit één punt geregeld wordt, dit in tegenstelling tot de meer traditionele manier waarbij een persoon in 2 systemen wordt ingevoerd. Gaat een persoon uit dienst, dan heeft persoon na de datum uit dienst automatisch geen toegang meer tot uw pand.

E-HRM

Uiteraard is er ook gedacht aan de communicatie met medewerkers en managers. Met de Employee Self Service / Manager Self Service module geeft u medewerkers en managers de mogelijkheid om gegevens te bekijken of te bewerken, uiteraard bepaalt u zelf wat ze mogen zien of doen. Deze module is niet alleen uitermate geschikt om inzicht te geven in bijvoorbeeld digitale loonstroken, het smoelenboek of de vorige beoordeling, het is ook uitermate geschikt om processen te digitaliseren of zelfs te automatiseren. Hierbij kunt u denken aan het verlofproces, een medewerker vult op zijn persoonlijke pagina een verlofaanvraag in, waarna zijn/haar manager deze in het systeem goedkeurt. Op deze manier wordt de digitale verlofkaart automatisch bijgehouden en heet HR hierin alleen eventueel een controlerende taak.  Maar ook andere processen kunnen hierin meegenomen worden, zoals declaraties, adreswijzigingen,  de gesprekscyclus of ieder ander proces waarvoor een medewerker nu een formulier invult. Gebruik van een Employee Self Service / Manager Self Service module heeft volgens onderzoek niet alleen een kostenbesparing op HR tot gevolg, maar ook medewerker tevredenheid en betrokkenheid neemt toe.

Salarisadministratie

Een logische aanvulling op een personeelsinformatiesysteem is de salarisverwerking. Het personeelsinformatiesysteem is de centrale plek waarin alles wordt bijgehouden, waardoor alle componenten beschikbaar zijn die tot de loonstrook leiden. In plaats van salarissoftware te ontwikkelen heeft PeopleInc. hiervoor de salaris service in het leven geroepen . Hierbij wordt de salarisverwerking uitbesteed, zodat u zich hierover geen zorgen meer hoeft te maken. Het uitgangspunt is dat uw medewerkers HR kennis hebben en dat wij de salariskennis hebben voor u. Met een druk op de knop worden alle mutaties uit PeopleInc geëxporteerd en een vast team van 2 contactpersonen per klant verzorgen periodiek uw salarisverwerking volgens uw CAO en uw wensen, zeg maar uw eigen salarisadministrateur op afstand. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over continuïteit of kwaliteit van dit proces, het is ons vak.

Support en Services

Niet alleen de kwaliteit en mogelijkheden van een applicatie zijn belangrijk, het gaat ook om hoe het wordt geïmplementeerd en ondersteund. Juist daarom leggen wij extra de nadruk op kwaliteit en contact met de klant, wat al begint in het salesproces.  Hierin besteden we veel tijd om uw eisen en wensen te achterhalen. Mochten er zaken zijn die niet standaard aanwezig zijn dan werken we deze al uit en maken deze eventueel inzichtelijk met een mock-up. Hierdoor weet u wat u op voorhand precies wat u mag verwachten en wat de kosten zullen zijn.

Tijdens de implementatie wordt u ondersteund door één van onze specialisten, zodat u altijd een aanspreekpunt heeft die uw situatie precies kent en precies weet wat er nog wanneer moet gebeuren. ICT mensen willen van nature altijd de mooiste en beste oplossingen bedenken voor een probleem, wat vaak tot exorbitante kosten kan leiden. Onze specialisten proberen juist hun kennis en ervaring te gebruiken voor de oplossing in de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ze proberen voor probleem meerdere oplossingen te bedenken zodat u een keus heeft wat u uitgeeft en in hoeverre u iets wilt automatiseren.

Naast kwaliteit en tevredenheid speelt de investering die u moet doen uiteraard een rol. Bij PeopleInc. werken we daarom altijd met fixed price offertes zodat u vooraf weet wat uw investering zal zijn. Daarnaast houden we van duidelijkheid en transparantie dus onze prijzen zijn openbaar. Dat lijkt heel  normaal, maar in het ICT landschap helaas niet altijd even gebruikelijk. Ook voor de salarisverwerking hanteren we een eenvoudig model. U betaalt iedere periode het aantal stroken wat wij voor u verlonen, er zijn geen vaste kosten zoals runkosten, jaarwerk kosten of andere kosten.

Kortom PeopleInc. biedt u de complete oplossing voor de automatisering van alles wat met uw personeel te maken heeft, tegen scherpe prijzen en ondersteunt met services van zeer hoge kwaliteit.

Nederland ICT

logo-wit-aangesloten-bij-small

People Inc. is lid van Nederland ICT. Met een achterban die € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.

www.nederlandict.nl

Microsoft Partner

windowsservercertification-1

ISAE 3402 TYPE II

certificaat-isae-3402-ii-200x200

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen