Meer tijd voor het HR-vak, dat is de echte kers op de taart!

Voor veel mensen begint het nieuwe jaar met goede voornemens. Op professioneel vlak hebben veel mensen het goede voornemen om beter met de tijd om te gaan en het werk efficiënter in te delen. Zou u niet wat minder tijd aan de HR administratie willen besteden en wat meer tijd aan het echte HR vak?

Laat ons weten waar u dagelijks veel tijd aan besteed en wij zorgen voor een oplossing. Het maakt niet uit wat het is, wij houden wel van een uitdaging!

Met de ruime mogelijkheden van de applicatie optimaliseren wij dagelijks specifieke administratieve processen voor onze klanten. Het is ons specialisme, zoals HRM het uwe is.

Waar kunt u aan denken?

Met People Inc. heeft u de HR oplossing in huis waarmee u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare tijd. Door alles van een persoon op één centrale plek te registreren kunt u direct een efficiencyslag maken. Gegevens worden slechts één keer ingevoerd en beheerd. Gebruikt u nog aparte lijstjes, bestanden of andere programma’s waar personeelsgegevens in voorkomen? Dan kunt u een efficiencyslag maken door dit ook in People Inc. te beheren. Denk bijvoorbeeld aan:

- Beheer digitaal personeelsdossier
- Beheer vakantie- en Tijd voor Tijd saldi
- Poortwachter dossier beheren
- Bedrijfsmiddelen beheren
- Leaseauto’s beheren
- Opleidingen beheren inclusief afloopdatum certificaat, denk aan BHV.
- Correspondentie verder automatiseren, arbeidscontracten uit People Inc
- Specifieke overzichten en rapportages
- Grafieken en analyses
- Of zelfs sollicitanten direct in People Inc.

Het gebruik van de Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) modules zorgen niet alleen voor aantoonbare toename van medewerkerstevredenheid, u bespaart daarbij ook tijd en geld. Vragen over verlofstanden, kopie loonstroken, declaraties of andere zaken kunnen uw collega’s helemaal zelf opvragen. Bespaar tijd door gebruik te maken van:

- Verlofaanvragen;
- Digitale loonstroken;
- Online gesprekscyclus;
- Declaraties zelf beheren;
- Digitale urenbriefjes;
- Online inschrijven op opleidingen (zowel collectief als individueel).

Laat ons weten hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u meer tijd heeft voor het HR vak!