Digitale loonstrook

Het digitale loonstrookje wint snel terrein op de papieren versie. Sinds september 2010 is het voor werkgevers toegestaan om alleen nog een digitale loonstrook te sturen. De voordelen liggen voor de hand: het is sneller, eenvoudiger, goedkoper en medewerkers hebben alle stroken altijd direct beschikbaar. De verwachting is dat binnen vijf jaar alle Nederlandse werknemers een digitaal loonstrookje zullen ontvangen.

De digitale loonstrook via e-mail of via een Self Service portaal?

Een loonstrook via email versturen lijkt voor de hand te liggen. Vaak gaat de voorkeur uit om loonstroken naar prive adressen te versturen wegens toegankelijkheid van collega's in de zakelijke mailboxen. Het beheer van deze email adressen is best tijdrovend omdat medewerkers nogal eens wisselen van prive email adres. Hiernaast komt het vaak voor dat e-mail boxen vol zitten, en er dus nooit zekerheid is of de strook daadwerkelijk is aangekomen.

Een andere oplossing is om de strook aan te bieden via een werknemer portaal. Zo zijn de stroken achter een login beschikbaar en netjes gestorteerd per periode. Historische stroken of jaaropgaves kunnen zo eenvoudig teruggevonden worden. Hiervoor moet natuurlijk wel een HR Self Service portaal worden ingericht. Een dergelijk portaal biedt vele andere voordelen.

Salarisadministratie via People Inc.

Zelf de salarisadministratie verzorgen vereist veel specifieke kennis en kost veel tijd, aandacht en energie. In een ideale situatie voert u uw personeelsgegevens en mutaties éénmalig in, waarna deze elektronisch worden aangeleverd en ingelezen in het salarissysteem. Dit alles begeleid en gecontroleerd door een ervaren salarisadministrateur tegen lage kosten. De People Inc. Salaris Service biedt u deze mogelijkheid.

Ervaren Salarisadministrateurs en vaste kosten per loonstrook

Bij de PeopleInc. Salaris Service besteedt u uw salarisadministratie uit aan professionals met minimaal vijf jaar ervaring, salariskennis heeft u dan ook niet nodig. U voert alleen nog uw mutaties door in het personeelsinformatiesysteem People Inc. Deze mutaties worden automatisch doorgevoerd in de salarisadministratie, waardoor u gegevens nooit meer dubbel hoeft in te voeren. Aan het einde van een periode stuurt u met een druk op de knop de mutaties naar ons toe en wij verzorgen onder andere uw (digitale) loonstroken, journaalposten, de betaaloverzichten en de aangiftes loonheffingen. Heeft u vragen dan kunt u gebruik maken van onze speciale salaris helpdesk. U heeft dan direct contact met één van uw vaste contactpersonen die u deskundig helpt of adviseert. Dit alles bieden wij u tegen een vaste lage prijs per loonstrook, zonder bijkomende kosten.

Waarom organisaties voor PeopleInc. kiezen:

  • Naar wens te configureren
  • People Inc. groeit met u mee
  • Self service via web of mobiel
  • Betrokken medewerkers
  • In de cloud of lokaal beheren
  • Optie salarisuitbesteding
  • Ge├»ntegreerde tijdregistratie
brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen