Vergelijken van HRM software

Het aanbod van HRM software is groot en zeer divers. Dat maakt de keuze van de juiste oplossing voor u er zeker niet eenvoudiger op. De kans dat u goede keuzes maakt en voor de juiste leverancier kiest kunt u eenvoudig vergroten met een goede voorbereiding en een gedegen, gestructureerde aanpak van het hele selectietraject.

Whitepaper 'Oh jee, een nieuw HRM systeem'

In dit whitepaper laten we zien hoe het selectie- en implementatieproces van een e-HRM systeem in zijn werk gaat. Welke valkuilen zijn er en waar moet je dan juist op letten. Hoe kun je anticiperen op zaken die zullen gaan komen en hoe kun je zorgen dat je inzichtelijk houdt welke gevolgen een keuze heeft. 

Er is veel literatuur over projectmanagement en implementatie van software beschikbaar. Veel van deze literatuur is echter gericht op omvangrijke implementaties voor grote ondernemingen. Het whitepaper 'Oh jee, een nieuw HRM systeem' is juist ook geschreven voor het MKB om een idee te geven hoe een implementatie in zijn werk gaat en hoe je dit zelf vorm kunt geven. 

Checklist eisen en wensen

Naast het whitepaper kunt u een checklist vinden om u te helpen bij het uitwerken van uw eisen en wensen, lees verder op "checklist pakketselectie HRM systemen".

call-to-action-checklist-hrm-selectie

Een nieuw HRM systeem?

Download whitepaper en checklist 'Oh jee, een nieuw HRM systeem'.

Download