Maak gebruik van het HRM-systeem van PeopleInc.

Meer weten over het PeopleInc. HRM-systeem?

Het HRM-systeem van PeopleInc. is een veelzijdig en flexibel systeem, waarmee u alles wat met personeel te maken heeft kunt vastleggen en regelen. Niet alleen salarisgegevens en persoonsgegevens, maar ook bedrijfsmiddelen, verlof, verzuim, opleidingen en competenties. Omdat alles in één systeem zit, heeft u accuratere kengetallen. Managementrapportages zijn bovendien met een paar simpele klikken op te vragen. U kunt dus dankzij dit HRM-systeem sneller en efficiënter werken.

Uitgebreid software pakket

Ons HRM-systeem kan uitgebreid worden met diverse modules. Zo is er de Employee Self Service (ESS), waarmee medewerkers toegang krijgen tot hun eigen gegevens in het systeem. Dan kunnen ze zelf hun verlof aanvragen en bijhouden, declaraties indienen, uren verantwoorden , etc. Het vergroot de tevredenheid en betrokkenheid van de medewerkers, terwijl het u kosten en tijd bespaart! Uiteraard is het ESS systeem zo opgezet dan leidinggevenden en HR-professionals de controle houden. Verder is er een Time module voor roosterplanning, tijdregistratie en zelfs toegangscontrole.

Implementatie en ondersteuning

Wanneer u met ons in zee gaat, brengen wij altijd eerst uw eisen en wensen in kaart. U krijgt een vaste contactpersoon, die u zal adviseren over de inrichting van het HRM-systeem. Wij hebben een pragmatische aanpak, waarbij altijd uitgegaan wordt van uw situatie. Zo krijgt u een systeem dat precies aan uw wensen is aangepast. Dit alles voor een transparante en scherpe prijs, zonder allerlei onduidelijke bijkomende kosten.

Wacht niet

Neem direct contact met ons op: bel 010-4782878 of mail info@peopleinc.nl. Wij zijn u graag van dienst.

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen