Nieuwsberichten Add-on

Middels de nieuwsberichten Add-on voor de Employee Self Service module kunt u korte nieuwsberichten publiceren aan uw medewerkers. Uw organisatie heeft bijvoorbeeld een bijzondere prestatie geleverd en u wilt dit delen met uw personeel. Natuurlijk kan dit ook voor hele praktische zaken gebruikt worden als een mededeling over een bedrijfsfeest of het doorgeven wanneer de salarissen worden uitbetaald.

De berichten worden getoond na het inloggen in de ESS en worden uiteraard vanuit People Inc. beheerd. Berichten kunnen gemaakt worden voor medewerkers, managers of voor iedereen. Ieder bericht heeft ook een startdatum en een einddatum voor de publicatie. Dit betekent dat u bij aanmaken van het bericht al kunt bepalen wanneer het bericht weer automatisch moet verdwijnen.

Het volgende scherm wordt getoond na het inloggen van de Employee Self Service module. Zijn er geen actuele berichten dan zal de medewerker automatisch in het 'normale' startscherm van de Self Service module terecht komen.

nieuwsberichten

 

De nieuwsberichten Add-on kost € 1.800,00 eenmalig inclusief online implementatie, en € 432,00 additioneel op het lopende jaarlijkse service contract. Indien u de ESS heeft gepersonaliseerd naar uw eigen huisstijl dan kan het zijn dat er extra implementatie kosten nodig zijn. Tot en met einde van dit jaar hebben we een leuke introductie aanbieding van 25% korting op aanschaf van de module.

People Inc. cloud

People Inc. in de cloud?

Uw eigen People Inc. server in de cloud. Geen backups, windows updates en server onderhoud meer. 

Meer informatie
dreamstime-xs-30375640

Salaris Uitbesteden?

Liever uw salaris full-service uitbesteden in combinatie met People Inc.? 

Meer informatie