Uw personeelsadministratie met de juiste software beheren

Beheer de personeelsadministratie van uw bedrijf met PeopleInc. software

Als u uw personeelsadministratie met goede software wilt beheren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid en veelzijdig software pakket waar u werkelijk alles in vast kunt leggen. Naast persoonsgegevens en salarisgegevens is er in de personeelsadministratie software ook ruimte voor verlof- en verzuimregistratie en het vastleggen van beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

U wilt natuurlijk de beste kwaliteit voor uw personeelsadministratie. Onze software biedt u die kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. U krijgt dus een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onze prijsstructuur is bovendien eenvoudig en transparant. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Software voor HRM

Onze software is er op gericht het werk van de HR-professional te stroomlijnen. Met de personeelsadministratie in onze software draait u snel en eenvoudig kengetallen en managementrapportages uit. Met de Employee Self Service module stelt u uw medewerkers in staat digitaal gegevens in te zien en formulieren in te dien. Uw leidinggevenden krijgen ermee inzicht in hun afdeling en kunnen verzoeken van medewerkers autoriseren. De rol van de HR-professional is dan nog controlerend. In ons software pakket is bovendien de mogelijkheid voor de integratie van tijdregistratie, roosterplanning en toegangscontrole.  

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Wilt u graag advies over uw situatie? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 010-4782878 of info@peopleinc.nl.

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen