Behoefte aan een personeelsinformatiesysteem

Het personeelsinformatiesysteem van PeopleInc.

PeopleInc. is een personeelsinformatiesysteem waar u werkelijk alles in kwijt kunt, van persoonsgegevens tot tijdregistratie. U hoeft niet langer met meerdere systemen naast elkaar te hanteren, papierwerk kunt u ook vergeten. Alles kan digitaal in ons personeelsinformatiesysteem PeopleInc.

Uw wensen en eisen

Een personeelsinformatiesysteem is er om uw administratie efficiënter te maken. Het is daarom aan te passen  aan uw eisen en wensen, zodat u uw personeelsadministratie kunt voeren op een manier die bij uw organisatie past. Onze ervaren specialisten weten precies wat mogelijk is en geven u zoveel mogelijk een keus aan mogelijkheden.  Met deze pragmatische aanpak en onze scherpe prijsstelling zijn wij al enkele duizenden organisaties van dienst geweest.

Uitstekend te integreren

PeopleInc. is uit te breiden met een module voor tijdregistratie en roosterplanning; hier is zelfs toegangscontrole aan te koppelen. Ook is het mogelijk uw medewerkers en managers al hun zaken digitaal te laten regelen, van wijzigingen in persoonsgegevens of arbeidsrelatie tot verlof en onkostendeclaraties. Tenslotte is het zelfs mogelijk uw salarisadministratie aan ons uit te besteden. Alle gegevens uit PeopleInc. worden dan vanzelf gebruikt voor de verwerking van de salarissen. Zo heeft al uw processen rond personeel in één personeelsinformatiesysteem zitten.

Neem contact op

Als u graag meer wilt weten of een advies op maat wilt hebben, neem dan gerust contact met ons op via 010-4782878 of info@peopleinc.nl.

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen