Zoekt u een flexibel en uitgebreid personeelsregistratiesysteem

Het personeelsregistratiesysteem PeopleInc. is perfect voor u

Wilt u af van al uw losse papierwerk? Heeft u genoeg van meerdere systemen met grotendeels dezelfde gegevens? Dan is het personeelsregistratiesysteem PeopleInc. perfect voor u. Met PeopleInc. stroomlijnt u de personeelsadministratie en kunt u in één systeem alles beheren. Dankzij ons modulaire personeelsregistratiesysteem kunt u zelf bepalen wat u door het systeem wilt laten doen.

Een uitstekende basis

Het personeelsregistratiesysteem PeopleInc. heeft natuurlijk de basis functionaliteiten zoals de registratie van personeels- en salarisgegevens. U kunt er echter ook eenvoudig beoordelingen en opleidingen in vastleggen. Bovendien haalt u er gemakkelijk kengetallen voor managementrapportages uit. Door middel van onze speciale schermontwerper kunt u het systeem naar eigen wens inrichten en aanpassen; zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig nieuwe velden toevoegen.

Handige uitbreidingsmogelijkheden

Het basis personeelsregistratiesysteem kan aangevuld worden met Employee Self Service (ESS), waarmee u uw medewerkers gelegenheid geeft zelf zaken als adreswijzigingen of verlofaanvragen in het systeem te zetten. De leidinggevende kan dat vervolgens beoordelen en goedkeuren. Uw rol als HR-professional is dan nog slechts controlerend. Naast ESS kunt u ook roosterplanning en tijdregistratie aan het systeem koppelen. U heeft dus niet meer een apart roosterprogramma nodig en gewerkte uren zijn altijd direct terug te vinden in het systeem.

Neem contact op voor meer informatie

Er zijn nog meer mogelijkheden, teveel om hier op te noemen. Bekijk onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt bellen naar 010-4782878 of mailen naar info@peopleinc.nl.

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen