Een hoogwaardig personeelssysteem nodig?

Met PeopleInc. heeft u een uitstekend personeelssysteem

PeopleInc. is een flexibel en veelzijdig personeelssysteem waarmee u uw HR-processen eenvoudig kunt stroomlijnen. Omdat alles via één systeem loopt, behoren dubbele invoer en strijdige informatie tot het verleden. Persoonsgegevens, salarisgegevens, verlof, verzuim, roosters, echt alles is vast te leggen in ons personeelssysteem.  Ze werkt u efficiënter en kunt u snel en eenvoudig managementrapportages met zeer accurate kengetallen genereren.

Service en support

Ons uitgebreide personeelssysteem  kunt u naar eigen inzicht inrichten en aanpassen met de speciale schermontwerper. Maar u staat er niet alleen voor: onze deskundige specialisten staan u graag bij. U krijgt een vaste contactpersoon die op hoogte is van uw situatie en wensen en u dus uitstekend van dienst kan zijn. Wij hebben een pragmatische aanpak waarbij voor elk probleem, hoe groot of klein ook, een oplossing gezocht wordt.

Gebruiksvriendelijke HR-software

Software moet het werk aantrekkelijker en efficiënter maken. Het is contraproductief als u dagelijks in een strijd met de software verwikkeld bent. Met PeopleInc. zult u dat nooit hebben. Ons personeelssysteem is  zeer gebruiksvriendelijk. U kunt zelfs uw medewerkers en leidinggevenden direct in het systeem wijzigingen laten voorstellen, die na controle door de HR-afdeling meteen in het systeem verwerkt worden. Het is snel, eenvoudig, en efficient.

Wij helpen u graag

Onze pragmatische aanpak, scherpe prijsstelling en uitstekende service hebben ervoor gezorgd dat wij al enkele duizenden tevreden klanten hebben. Wilt u daar ook bij horen? Bel dan nu 010-4782878 of mail naar info@peopleinc.nl. Wij helpen u graag!

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen