Personeelssystemen voor uw organisatie

PeopleInc. biedt u hoge kwaliteit personeelssystemen

Personeelssystemen zijn er om uw werk makkelijker en efficiënter te maken. Toch zijn er nog veel organisaties waar nog dagelijks een strijd plaatsvindt met de techniek. Systemen die langs elkaar heen werken, gegevens die moeilijk terug te vinden zijn; misschien herkent u het wel. PeopleInc. maakt hieraan een eind. Het is een pakket van personeelssystemen die op elkaar inhaken en die aan te passen zijn aan uw eisen en wensen.

Volledig ondersteund

Wanneer u kiest voor PeopleInc., krijgt u een vaste contactpersoon die samen met u kijkt naar de mogelijkheden. Wij hebben een pragmatische aanpak; onze ervaren deskundigen geven u een keus uit verschillende oplossingen, zodat u de indeling van de personeelssystemen grotendeels zelf bepaalt. Met onze speciale schermontwerper kunt u zelfs zelf aanpassingen doen en velden toevoegen of verwijderen.

Zeer veel opties

PeopleInc. kent veel extra opties. U kunt met Employee Self Service uw medewerkers gelegenheid geven digitaal wijzigingen aan te dragen. In dat geval initieert de medewerker een digitaal formulier dat vervolgens door een manager geautoriseerd kan worden. De rol van HR is dan puur controlerend. Verder is het mogelijk om roosterplanning en tijdregistratie binnen het systeem te doen, zodat werkelijk al uw personeelssystemen via PeopleInc. werken. 

Neem vrijblijvend contact op

Voor al onze systemen geldt dat u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding krijgt. Wij hanteren namelijk een scherpe prijsstelling. Heeft u interesse in onze systemen of wilt u meer weten? Neem dan nu contact met ons op: mail naar info@peopleinc.nl of bel 010-4782878.

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen