Op zoek naar een salarisservice?

PeopleInc. Salarisservice voor uw salarisadministratie

Het kost veel tijd en moeite om zelf de salarisadministratie te voeren. Bovendien is veel specifieke kennis nodig over regelmatig veranderende regelgeving. Het is in veel gevallen voordeliger om de salarisadministratie uit te besteden aan een salarisservice. U weet dan zeker dat de administratie goed gebeurt. Zeker als u gebruik maakt van de PeopleInc. salarisservice, want wij laten de administratie alleen doen door professionals met minimaal 5 jaar ervaring als salarisadministrateur.

Digitale loonstroken en meer

Wanneer u gebruik maakt van ons personeelsinformatiesysteem PeopleInc. dan is de koppeling met de salarisservice volledig automatisch. Elke wijziging die u in het systeem invoert, wordt automatisch doorgevoerd in de salarisadministratie. U hoeft dus nooit iets dubbel in te voeren. Bovendien is het dankzij de koppeling mogelijk digitale loonstroken in PeopleInc. te ontvangen. Via de Employee Self Service kunnen uw medewerkers dan eenvoudig hun loonstrook inzien.

PeopleInc. personeelssystemen

Met de personeelssystemen van PeopleInc. heeft alle gegevens van uw personeel in één softwarepakket staan. Van salarisgegevens en persoonsgegevens tot beoordelingen en functioneringsgesprekken. Er is ook een module van tijdregistratie, roosterplanning en toegangscontrole. In overleg met u richten onze ervaren professionals het systeem naar uw wensen in. De koppeling met de salarisservice is eenvoudig gemaakt.

Aarzel niet

Wij bieden de salarisservice tegen een vaste lage prijs per loonstrook, zonder bijkomende kosten. U weet dus precies hoeveel u betaalt. Aarzel niet en neem nu nog contact met ons op via telefoon, 010-4782878, of email, info@peopleinc.nl.

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen