Human Resource Management oplossingen

De grote kracht van de HRM software van PeopleInc. is de mogelijkheid tot integratie. Dubbel inkloppen van gegevens behoort tot het verleden. Het hele HRM werkveld, van vacature tot en met salaris, wordt volledig ondersteund door gebruiksvriendelijke software.

 

Integratie PeopleInc. Alles in één:

Personeelsinformatiesysteem

PeopleInc. HRM is een flexibel en uitgebreid personeelsinformatiesysteem. De gehele personeelsadministratie wordt volledig ondersteund door prettige en gebruiksvriendelijke HRM-software. Gegevens over salaris, verlof en verzuimregistratie worden automatisch bijgehouden, het bezit van bedrijfsmiddelen wordt geregistreerd en beoordelingsgesprekken worden bijgehouden en opgeslagen.

 

Self service - ESS / MSS 

Met ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service) bespaart u enorm veel tijd. Doordat u uw personeelsadministratie versimpelt en de binding met uw medewerkers versterkt. Het algemene principe van ESS is 'medewerker initieert en manager autoriseert'. Na goedkeuring (MSS) van een aanvraag of wijziging wordt het personeelsinformatiesysteem automatisch bijgewerkt. Alle communicatie vindt plaats via e-mail met directe links naar de autorisatieschermen.

 

Tijdregistratie

Nooit meer handmatig urenstaten verwerken of medewerkers inplannen in werkroosters? PeopleInc. Time is een uitgebreid tijdregistratiesysteem voor roosterplanning, tijdregistratie en toegangscontrole. De gegevens uit PeopleInc. Time zijn volledig te integreren met de algemene gegevens uit PeopleInc. HRM. Met deze tijdregistratie-software verwerkt u uw gehele uren- en personeelsadministratie in één centrale personeelsdatabase. Door de gebruiksvriendelijke tijdregistratie-software kunt u meerdere vestigingen bedienen met hetzelfde tijdregistratiesysteem.

 

Salarisadministratie

Uw salarisadministratie uitbesteden? Zelf de salarisadministratie verzorgen vereist veel specifieke kennis en kost veel tijd, aandacht en energie. In een ideale situatie voert u uw personeelsgegevens en mutaties éénmalig in één systeem in, waarna deze elektronisch worden aangeleverd en ingelezen door PeopleInc. in een salarissysteem. Dit alles begeleid en gecontroleerd door een ervaren salarisadministrateur tegen lage kosten. PeopleInc. SalarisService biedt u deze mogelijkheid.

 

Waarom organisaties voor PeopleInc. kiezen:

  • Naar wens te configureren
  • People Inc. groeit met u mee
  • Self service via web of mobiel
  • Betrokken medewerkers
  • In de cloud of lokaal beheren
  • Optie salarisuitbesteding
  • Ge├»ntegreerde tijdregistratie

Wij verwachten veel van onze medewerkers, dus mogen zij dit zeker ook van onze organisatie verwachten. Een goed HR systeem vormt hiervoor de basis. Bij de selectie van een HRM systeem viel uiteindelijk de keuze op People Inc. De integratie van HRM, Employee Self Service en Salaris gaf ons de doorslag.

Jytte Verwaal

HR Manager Agile Software en InfraControl