Human Resource Management oplossingen

Integratie People Inc. Alles in één.

De grootste kracht van de People Inc. HRM software is zonder meer de mogelijkheid tot integratie. Dubbel inkloppen van gegevens behoort tot het verleden en het hele HRM werkveld, van vacature tot en met salaris, wordt volledig ondersteund door prettige en gebruiksvriendelijke automatisering.

Onze belangrijkste pijlers

Personeelsinformatiesysteem

PeopleInc. HRM is een flexibel en uitgebreid personeelsinformatiesysteem. De gehele personeelsadministratie zoals gegevens over salaris, verlof en verzuimregistratie, bezit bedrijfsmiddelen en beoordelingen wordt volledig ondersteund door prettige en gebruiksvriendelijke HRM-software. De grootste kracht van PeopleInc. personeelsinformatiesysteem is zonder meer de mogelijkheid tot integratie. Dubbel inkloppen van personeelsgegevens behoort tot het verleden.

ESS / MSS - Employee Self Service / Manager Self Service

Met ESS, Employee Self Service en MSS, Manager Self Service bespaart u enorm veel tijd doordat u uw personeelsadministratie versimpeld en de binding met uw medewerkers versterkt. Het algemene principe van de ESS is 'medewerker initieert en manager autoriseert', waarna het personeelsinformatiesysteem automatisch wordt bijgewerkt. Alle communicatie vindt plaats via email met directe links naar de autorisatieschermen.

Tijdregistratie

Nooit meer handmatig urenstaten verwerken of medewerkers inplannen in werkroosters? PeopleInc. Time is een uitgebreid tijdregistratiesysteem voor roosterplanning, tijdregistratie en toegangscontrole. De gegevens uit PeopleInc. Time zijn volledig te integreren met de algemene gegevens uit PeopleInc. HRM. Met deze tijdregistratie software verwerkt u uw gehele uren- en personeelsadministratie in één centrale personeelsdatabase. Door de gebruiksvriendelijke tijdregistratie software kunt u meerdere vestigingen bedienen met hetzelfde tijdregistratiesysteem.

Salarisadministratie

Uw salarisadministratie uitbesteden? Zelf de salarisadministratie verzorgen vereist veel specifieke kennis en kost veel tijd, aandacht en energie. In een ideale situatie voert u uw personeelsgegevens en mutaties éénmalig in één systeem in, waarna deze elektronisch worden aangeleverd en ingelezen door PeopleInc. in een salarissysteem. Dit alles begeleid en gecontroleerd door een ervaren salarisadministrateur tegen lage kosten. PeopleInc. SalarisService biedt u deze mogelijkheid.

 

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen

"De schermontwerper is een hele mooie optie. Je kan zelf schermen en velden toevoegen die je ook weer kan gebruiken in rapporten. Heel eenvoudig kan je zo het systeem op de specifieke wensen van de organisatie aanpassen. ”

Marike Bloemhard

P&O Manager DormaKaba