Self Service - Online gesprekscyclus

Eenvoudig de gesprekscyclus voorbereiden, uitvoeren en bewaren? Met de Online gesprekscyclus-add on wordt het voeren van sollicitatiegesprekken een stuk effectiever. Via deze Self Service add-on kunt u interactief en digitaal uw beoordelings- en functioneringsgesprekken opbouwen. 

Hoe werkt de add on voor gesprekcycli?


1. Manager of HR maakt automatisch een gespreksformulier aan bij planning gesprek

Een manager (of HR) maakt voor zijn team de gespreksformulieren aan, dit gebeurt op het moment dat het gesprek wordt gepland. Op basis van de functie en het type gesprek zal het systeem automatisch het juiste formulier samenstellen en klaarzetten. Het distribueren van de juiste gespreksformulieren aan de juiste medewerker heeft u in één keer geautomatiseerd.

2. Medewerker krijgt melding en het formulier

De medewerker wordt op de hoogte gesteld via een e-mail en kan de vragen in het formulier beantwoorden. Ook de manager kan voor het gesprek zijn commentaar invullen. Zo zullen medewerker en manager goed voorbereid een gesprek in gaan.

3. Gesprek & goedkeuring verslag

Na het gesprek worden de medewerker en de manager gevraagd om het formulier en het verslag van het gesprek goed te keuren. Voor de laatste goedkeuring van de medewerker kan de manager nog een beoordeling of aanvulling opnemen. De gesprekscyclus add-on beschikt over een digitaal goedkeuringsmechanisme, waarbij vastgelegd wordt dat de medewerker en manager akkoord zijn gegaan met het verslag van het gesprek. Daarna wordt het document bevroren.

4. Gesprekshistorie opgebouwd

Alle historische gespreksformulieren blijven inzichtelijk. Bij een volgend functioneringsgesprek is direct terug te vinden wat er de laatste keer is besproken. Zo kan de medewerker of manager gemaakte afspraken nogmaals inzien. De historie van de gesprekken wordt automatisch opgebouwd.

Extra. Rapportages oproepbaar

HR kan de gesprekscyclus eenvoudig volgen en heeft direct toegang tot alle formulieren zonder handmatige verwerking. Doordat alle data in dezelfde structuur wordt opgeslagen kunnen eenvoudig rapportages gemaakt worden om een cyclus te analyseren.

 

Waarom organisaties voor PeopleInc. kiezen:

  • Naar wens te configureren
  • People Inc. groeit met u mee
  • Self service via web of mobiel
  • Betrokken medewerkers
  • In de cloud of lokaal beheren
  • Optie salarisuitbesteding
  • Ge├»ntegreerde tijdregistratie

Met de meegeleverde schermontwerper van PeopleInc. maak ik regelmatig zelf nieuwe velden en schermen. Dit geeft ons de flexibiliteit om ook juist die gegevens te registreren die voor ons van belang zijn.

Interconnect

Afdeling personeelzaken