Self Service - Online vacatures add-on

Werf en selecteer nieuwe medewerkers met de add-on 'Online vacatures'. Het beheren van vacatures en het verwerken van sollicitaties hebben wij hiermee sterk vereenvoudigd. 


Geïtegreerd in uw website

De online sollicitatie add-on wordt geïntegreerd in uw huidige website, waarvoor een aantal technische aspecten wellicht nader onderzocht moeten worden.Het is mogelijk om vanuit het vacaturesscherm in People Inc. de openstaande vacatures op uw website te beheren, zowel qua tekst als qua geldigheid.


Sollicitatanten direct in uw systeem

Wanneer een kandidaat online solliciteert, gebruikt deze daarvoor het formulier uit de add-on. Naast NAW gegevens kan de kandidaat ook een CV en eventueel een motivatiebrief uploaden. Nadat het formulier is ingevuld worden de gegevens direct in People Inc. opgeslagen met de status nieuw, zo is altijd inzichtelijk welke nieuwe sollicitanten er zijn. 


Volgen en communiceren

In het sollicitantenscherm kan de sollicitatieprocedure gevolgd worden door gebruik te maken van verschillende statussen, welke uiteraard zelf te definiëren zijn. Indien gebruik gemaakt van de ESS/MSS kan eventueel ook de vacature verantwoordelijke in de organisatie betrokken worden in dit proces. Tevens kan met behulp van de standaard samenvoegfunctionaliteit naar Word het correspondentieproces met kandidaten worden vereenvoudigd.

 

Kandidaat aangenomen

Wanneer een kandidaat wordt aangenomen kan deze met behulp van de 'in dienst wizard' worden overgezet naar het werknemersscherm. Alle acties en aangehechte documenten worden automatisch meegenomen.

 

Waarom organisaties voor PeopleInc. kiezen:

  • Naar wens te configureren
  • People Inc. groeit met u mee
  • Self service via web of mobiel
  • Betrokken medewerkers
  • In de cloud of lokaal beheren
  • Optie salarisuitbesteding
  • Ge├»ntegreerde tijdregistratie

We zijn op zoek gegaan naar een nieuw personeelsinformatiesysteem zodat we onze HR processen meer konden automatiseren en professionaliseren. In de applicatie van People Inc. hebben we alles gevonden wat we zochten.

Marloes Harmsen

HR Adviseur Avantium