Self Service - Online vacatures add-on

Met de add-on 'Online vacatures' wordt het beheren van vacatures en het verwerken van sollicitaties sterk vereenvoudigd.

De online sollicitatie add-on wordt geïntegreerd in uw huidige website, waarvoor een aantal technische aspecten wellicht nader onderzocht moeten worden. In deze add-on is het mogelijk om vanuit het vacatures scherm in People Inc. de openstaande vacatures op de site te beheren, zowel qua tekst als qua geldigheid.

Wanneer een kandidaat online solliciteert, gebruikt deze daarvoor het formulier uit de add-on. Naast NAW gegevens kan de kandidaat ook een CV en eventueel een motivatiebrief uploaden. Nadat het formulier is ingevuld worden de gegevens direct in People Inc. opgeslagen met de status nieuw, zo is altijd inzichtelijk welke nieuwe sollicitanten er zijn. 

In het sollicitanten scherm kan de sollicitatieprocedure gevolgd worden door gebruik te maken van verschillende statussen, welke uiteraard zelf te definiëren zijn. Indien gebruik gemaakt van de ESS/MSS kan eventueel ook de vacature verantwoordelijke in de organisatie betrokken worden in dit proces. Tevens kan met behulp van de standaard samenvoegfunctionaliteit naar Word het correspondentieproces met kandidaten worden vereenvoudigd.

Wanneer een kandidaat wordt aangenomen kan deze met behulp van de in dienst wizard worden overgezet naar het werknemersscherm, waarbij alle acties en aangehechte documenten ook meegenomen worden.

 

brochure-call-to-action

Brochure People Inc. ESS

Wilt u meer informatie ontvangen over PeopleInc. ESS?

Brochure aanvragen

Vooral de ondersteuning op salaris gebied is erg fijn en wat wij vergeten wordt direct gesignaleerd en opgepakt. Voor ons is de druk op het administratieve vlak enorm verminderd door één aanspreekpunt voor HRM en Salaris.

Charita Sadhoe

Senior stafmedewerker P&O BliK Stafdiensten