Salarisadministratie met Salaris Services. Geld goed geregeld.

Niets zo gevoelig als het salaris. Het strookje moet tot op de cent kloppen, alle cijfers worden door de medewerkers dubbel gecontroleerd. (Was iedereen altijd maar zo nauwgezet, nietwaar?) Zelf de salariëring doen kost veel tijd, aandacht en energie – zeker met alle veranderingen in wetgeving en andere regels. Uitbesteden lijkt een goede optie, maar dan wel aan een betrouwbare partij die duidelijk is over de kosten van uw salarisadministratie.

 

Full-service tegen duidelijke kosten

Er zijn vele aanbieders die vele verschillende serviceniveaus aanbieden bij het uitbesteden van uw salarisadministratie. Als dat nog niet verwarrend genoeg is zijn de kosten en prijzen van de uitbesteding dat wel. Weet u wat u precies betaalt voor één loonstrook? Zijn er extra kosten bij stroken die opnieuw gemaakt moeten worden of zijn er periodieke run- of andere jaarlijkse kosten? Als u niet direct een antwoord paraat heeft op die vragen, is dat reden genoeg om het anders te doen. Wij bieden u een ‘all-inclusive’ service in combinatie met een flexibel HRM systeem tegen vaste kosten per loonstrook.


Salarisadministratie uitbesteden? Zo geregeld

Het principe is simpel. Uw salarisproces wordt in ons systeem ingevoerd met de juiste parameters voor de salarisberekeningen. We draaien een proefverloning om te zien of alles goed werkt. Wanneer alles naar tevredenheid is ingesteld, voert u per periode per medewerker alleen eventuele mutaties in. Aan het einde van de periode verstuurt u met één druk op de knop de mutaties naar People Inc. Salaris. Zij controleren de aangeleverde gegevens voordat de salarisstroken gedraaid worden.


U houdt de controle

Uiteraard ontvangt u alle output zoals loonstroken, journaalposten, overzicht aangifteloonheffingen, Sepa betaalbestanden en jaaropgaven op de door u gewenste manier. Bij vragen kunt u gebruik maken van onze speciale salarishelpdesk. People Inc. Salaris doet voor u de elektronische aangiftes bij de belastingdienst en al uw proforma berekeningen zonder extra kosten.


Maatwerk 

Voor specifieke situaties kunnen wij voor u een serviceniveau op maat instellen. Onze salarisexperts analyseren uw situatie en adviseren u over de optimale inrichting van het proces. 

 

Waarom organisaties voor PeopleInc. kiezen:

  • Naar wens te configureren
  • People Inc. groeit met u mee
  • Self service via web of mobiel
  • Betrokken medewerkers
  • In de cloud of lokaal beheren
  • Optie salarisuitbesteding
  • Ge├»ntegreerde tijdregistratie

"Ik heb wel eens gekscherend gezegd dat PeopleInc. de beste applicatie in de markt is, ook al was het toen grappig bedoeld, deze uitspraak doe je niet zomaar. Het systeem blijkt dusdanig open dat elke ontwikkeling in onze organisatie naadloos kan worden opgevolgd.”

Jan Kolk

Hoofd Financi├źn Ipabo