Consultancy

Er zijn veel bedrijven die specifieke wensen hebben. Deze wensen zijn vaak moeilijk in een standaard pakket onder te brengen. Bij al onze producten zit standaard een module geïntegreerd waarmee het systeem aangepast kan worden. Door deze hoge flexibiliteit kunnen specifieke wensen meestal toch ingebouwd worden zonder dat daar dure programmeurs aan te pas komen en dus zonder hoge ontwikkelingskosten.

Samen met de klant inventariseren wij de behoeftes en adviseren wij over de mogelijkheden. Binnen de mogelijkheden van het pakket (dus geen maatwerk specifiek voor 1 klant) voeren wij de overeengekomen aanpassingen uit. Uw systeem draait dus met ons standaard update programma mee. Consultancy en advies is mogelijk bij aanschaf van het systeem, maar ook bij bestaande klanten.

Een consultancytraject varieert van een aantal uren of een dag tot een langere periode. Soms zal een consultant van ons bij u op locatie de wijzigingen ‘live’ uitvoeren en andere keren voeren wij de werkzaamheden bij ons op locatie uit. Aan de hand van de specifieke vragen van een klant adviseren wij van te voren waar u het beste voor kunt kiezen en geven wij een prijsopgave die aan de opdracht is verbonden.

Wanneer u meer vragen heeft over de mogelijkheden van consultancy en maatwerkaanpassingen, e-mail uw probleemstelling naar ons en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.