Jaarafsluiting

Het moment van afsluiting is niet belangrijk. Echter voordat u gaat afsluiten zullen alle absentie incidenten (verlof, ziekte en eventuele overige absentie) voor het af te sluiten jaar ingevoerd moeten zijn. Dit in verband met de uren of dagen die overgenomen moeten worden naar het volgende verlofjaar. Nadat het jaar is afgesloten is het invoeren van absenties niet meer mogelijk. Normaal gesproken sluit u het jaar af na aanvang van het nieuwe jaar. De beschrijving voor het afsluiten van het verlofjaar vindt u via de onderstaande download links weergegeven per product.

Aandachtspunten voor de Afsluiting:

  • Wilt u wel al absentie gaan invoeren voor 2020, echter 2019 is nog niet afgesloten dan hoeft u slechts de regelingen toe te kennen voor 2020. Raadpleeg onderstaande documenten voor verdere instructies.
  • People Inc. sluit het verlofjaar af op basis van de ingestelde regels per verlofregeling. Check dus altijd de overname regels van de regelingen.
  • Maak voor het afsluiten van het verlofjaar altijd eerst een back-up van uw database, zo kunt u nog terug naar de oude situatie mocht er iets niet goed gegaan zijn. 

Voorbereidingen nieuwe verlofjaar 2020

Doc Product
file-extension-pdf People Inc.
file-extension-pdf People Inc. Time

Afsluit documentatie verlofjaar 2018

Doc Product
file-extension-pdf People Inc.
file-extension-pdf People Inc. Time  
file-extension-pdf PerPac