Online Support

PeopleInc. kan on-line support geven. Dit betekent dat onze support medewerkers 'live' op uw PC mee kunnen kijken. Deze manier van support is in veel gevallen zeer effectief en scheelt veel tijd voor beide partijen.

Policy

Onze support medewerkers mogen slechts on-line support leveren op functionele vragen over onze software. Voorbeelden hiervan: vragen over het maken van een rapport of brief, vragen over de werking van het systeem of vragen over gegevens in het systeem. Technisch support als installaties of support op andere software, als Microsoft SQL Server, kan uitsluitend gegeven worden in samenwerking met uw systeembeheerder.

Kosten

Indien onze support medewerkers de on-line meeting initieren dan is het gebruik van de tool kosteloos. Wenst u zelf on-line ondersteuning dan brengen wij € 125,00 per uur in rekening met een minimale afname van een uur.
Bij acceptatie van een on-line meeting gaan wij ervan uit dat uw organisatie toestemming geeft voor on-line support en u akkoord gaat met de voorwaarden voor het gebruik van onze online tools.

Teamviewer

TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Voor de exacte werking van Teamviewer verwijzen wij u naar de Teamviewer site.

teamviewer-logo-tv

Gotomeeting

GoToMeeting is ontwikkeld door Citrix en maakt gebruik van hoogwaardige 128 bit end to end AES encryptie. Gotomeeting is firewall vriendelijk, echter kan het voorkomen dat uw infrastructuur het gebruik van Gotomeeting niet toestaat. Voor de exacte werking van Gotomeeting verwijzen wij u naar de Gotomeeting site.

Voer meeting ID in: