Onze klanten

synres

Mede dankzij de proactieve rol van People Inc. is de implementatie succesvol verlopen en zijn al onze wensen in de uiteindelijke applicatie verwerkt. Bovendien is het gelukt om het systeem binnen budget en voor de gestelde deadline op te leveren. 

Merel Reijling
HR-manager

Lees meer

download

Op grond van het uitgevoerde onderzoek zijn wij van oordeel dat het framework People Inc. een goed product is voor de ondersteuning van de BZ specifieke HRM-processen.

Adviesbureau PBLQ
Onderzoek toekomstbestendigheid 'People Inc.' in opdracht van het ministerie van Buitenlandse zaken

Lees meer

avantium

We zijn op zoek gegaan naar een nieuw personeelsinformatiesysteem zodat we onze HR processen meer konden automatiseren en professionaliseren. In de applicatie van People Inc. hebben we alles gevonden wat we zochten.

Marloes Harmsen
HR Adviseur Avantium

Lees meer

logo-ipabo

"Ik heb wel eens gekscherend gezegd dat PeopleInc. de beste applicatie in de markt is, ook al was het toen grappig bedoeld, deze uitspraak doe je niet zomaar. Het systeem blijkt dusdanig open dat elke ontwikkeling in onze organisatie naadloos kan worden opgevolgd.”

Jan Kolk
Hoofd Financiën Ipabo

Lees meer

museum-volkenkunde

Onlangs hebben wij de Tijdregistratie en Employee Self Service module in gebruik genomen. Door de integratie van tijdregistratie in het HR systeem PeopleInc. hebben wij alle gegevens gecentraliseerd. Dubbele invoer is hierdoor verleden tijd.

Miep Huivenaar
Museum Volkenkunde

Lees meer

udz9cj7equ

"De schermontwerper is een hele mooie optie. Je kan zelf schermen en velden toevoegen die je ook weer kan gebruiken in rapporten. Heel eenvoudig kan je zo het systeem op de specifieke wensen van de organisatie aanpassen. ”

Marike Bloemhard
P&O Manager DormaKaba

Lees meer

logo-oiko1

"In PeopleInc. hebben wij een oplossing gevonden die prima aansluit op onze wensen. De landspecifieke elementen zijn nu gedecentraliseerd en de bedrijfsvoorwaardelijke componenten worden vanuit Nederland beheerd.”

Irma Tielkes
HR Manager Oikocredit

Lees meer

world-vision

We werken we met een pool van vrijwilligers die we op professionele wijze willen bedienen. Dit stelt hoge eisen aan ons HR systeem. Juist de flexibiliteit van PeopleInc. en de eenvoudige schaalbaarheid, hebben ons tot enthousiaste gebruikers gemaakt van het systeem.

Ronnie Hahné
World Vision Netherlands

Lees meer

sws-welzijn-logo-blik-stafdiensten-rgb

Vooral de ondersteuning op salaris gebied is erg fijn en wat wij vergeten wordt direct gesignaleerd en opgepakt. Voor ons is de druk op het administratieve vlak enorm verminderd door één aanspreekpunt voor HRM en Salaris.

Charita Sadhoe
Senior stafmedewerker P&O BliK Stafdiensten

Lees meer

ubn

“De implementatiefase verliep zonder problemen en ook na de implementatie kan je altijd terecht met je vragen. Er wordt elke salarisrun met je meegedacht en je krijgt snel een reactie.”

Saskia Verveer
Personeelsfunctionaris UBN Uitzendbureau

Lees meer

logo-mivisa

One of the main reasons we chose People Inc. is the flexibility the system offers. Our HR administration has to meet specific needs due to the fact that we are an international business. The Screen Designer enables us to adapt the system to meet these needs.

Dries Sauren
Personnel Responsible Mivisa

Lees meer

houthoff

"Wat ons goed bevalt aan de samenwerking met PeopleInc. is de expertise en het meedenkend vermogen van de consultants, de uitbreidingsmogelijkheden van het systeem en de mogelijkheid om problemen die we ondervinden in real time op te lossen. ”

Houthoff Buruma
Opleiding & Ontwikkeling

Lees meer

agile-infra

Wij verwachten veel van onze medewerkers, dus mogen zij dit zeker ook van onze organisatie verwachten. Een goed HR systeem vormt hiervoor de basis. Bij de selectie van een HRM systeem viel uiteindelijk de keuze op People Inc. De integratie van HRM, Employee Self Service en Salaris gaf ons de doorslag.

Jytte Verwaal
HR Manager Agile Software en InfraControl

Lees meer

ecf-main-logo-webcolor-150dpi

We are more than satisfied with our choice of HR system, People Inc. When I think about the system, I think flexibility, user friendliness and good support.

Gillian Wijnhoven
HR Advisor European Cultural Foundation

Lees meer

reijngoud-logo

De recente geimplementeerde People Inc. ESS is een uitkomst voor alle werknemers. Zij kunnen nu zelf hun urenregistratie invoeren en verlof aanvragen ook al zijn ze niet op het kantoor aan het werk.

Edward Reijngoud
Directeur Reijngoud Engineering

Lees meer

zonmw

De integratie van al die processen in één applicatie zorgt niet alleen voor een besparing in geld, de tijd die wij winnen omdat gegevens nog maar op één plek worden beheerd is nog veel waardevoller.

Peter van Daalen de Jel
Hoofd Financiën

Lees meer

komkids-logo

Wat mij iedere keer blijft overtuigen dat People Inc. de juiste keus is, is de service. Mijn vaste contactpersonen denken echt met mij en helpen mij het proces continue te verbeteren, geen vraag is te gek.

Dolinda Buurma
Hoofd Financiële Administratie / Controller KomKids

Lees meer

interconnect

Met de meegeleverde schermontwerper van PeopleInc. maak ik regelmatig zelf nieuwe velden en schermen. Dit geeft ons de flexibiliteit om ook juist die gegevens te registreren die voor ons van belang zijn.

Interconnect
Afdeling personeelzaken

Lees meer

logo-nbtc-holland-marketing-rgb

PeopleInc. en de People Inc. Salarisservice maken het ons makkelijk een hele bewerkelijke dynamische hoeveelheid administratie en gegevensverwerking uit te voeren. ESS, “anywhere en anyplace” te gebruiken, legt de verantwoordelijkheid waar die hoort en levert ons veel arbeidsbesparing op.

Farida Alihoesen
HRD NBTC Holland Marketing

Lees meer

logo-farmfresh1

"De integratie van HRM en tijdregistratie heeft ons veel tijd bespaard. Geen dubbele gegevens meer invoeren en rapporteren uit één database. ”

Farm Fresh
Afdeling personeelzaken

Lees meer

logo-marnix-academie-1

Sinds de Marnix Academie haar personeels- en salarisadministatie in PeopleInc. voert, gaat de salarisbetaling buitengewoon voorspoedig. Dat was voorheen wel anders! 

Loes van Loo
HR Manager Marnix Academie

Lees meer

equipe-zorgbedrijven-logo-bransoncompany

Integratie van de verschillen aspecten van de personeelsadministratie, urenregistratie en salarisverwerking was een must. PeopleInc. biedt ons deze integratie.

Elke Werkers
HR Manager Equipe Zorgbedrijven

Lees meer

logo-houweling

”Wij zochten een pakket wat ons op HRM gebied alles kon bieden. Uren registratie, personeel- en loonadministratie. Dat alles vonden wij bij PeopleInc. Geen gedoe met verschillende aanbieders en koppelingen.

Ramona van Rutten
HR Manager Houweling Group

Lees meer

logo-pff

"Waar wij bij vorige salarisbureaus tegen problemen aanliepen bij het verzorgen van overzichten, zo fijn is het dat PI salaris doet wat het belooft.”

Meg Verschoor
HR Advisor PFF Group

Lees meer

logo-compagnon

Via het Employee Self Service portaal kunnen medewerkers electronische loonstroken downloaden, hun maandelijkse declaraties indienen en hun eigen verlofadministratie voeren. 

Frank Roders
Algemeen Directeur Compagnon

Lees meer

logo

“Door onze activiteiten wijkt onze personeelsadministratie en informatiebehoefte af van een ‘normale’ organisatie. De flexibiliteit van People Inc. geeft ons de mogelijkheid om het systeem exact aan te sluiten op de werkwijze binnen onze organisatie."

Ria Jeursen
Medewerker P&O

Lees meer

yourhosting-logo

Onze personeelsadministratie was versnipperd over verschillende applicaties. Om een efficiencyslag te maken zochten we één geïntegreerd HR-systeem. In grote lijnen voldeden een aantal leveranciers, maar de flexibiliteit van People Inc. gaf de doorslag. 

Bart Carlier
General Manager Your Hosting

Lees meer

bakker-wiltink

"PeopleInc is een hele verbetering. Hiervoor werkten wij met Working Time Tracker en bij een andere leverancier hadden wij ons HRM systeem ondergebracht. Door de verschillende systemen bracht dit veel dubbel werk met zich mee." 

Anne Marie Basten
Bakkerij Wiltink

Lees meer

logo-de-vreede

Met People Inc. hebben we een meedenkende partner gevonden met een geïntegreerde oplossing  voor personeel, salaris, tijdregistratie en toegangscontrole. Zo goed als alle uitzonderingen worden ondervangen door de software en al onze vragen kunnen vrijwel altijd direct beantwoord worden.

Edith van der Veer
Manager Financiën en PZ De Vreede Holland

Lees meer

baril-logo-2

De flexibiliteit van People Inc. in combinatie met de Employee Self Service module sprak ons aan. Het systeem biedt standaard veel en kan redelijk eenvoudig worden aangepast aan onze specifieke wensen. 

Frank Maas
CFO Baril Coatings

Lees meer

kinderopvang-purmerend

People Inc. is een partij die een hoog serviceniveau biedt en graag met je meedenkt in het vinden van passende oplossingen. 

Isabel Pouw
Manager HRM Kinderopvang Purmerend

Lees meer

logo-bs

Now that the People Inc. team also process our payroll we have a one-stop-shop for all things HR. This really works well for us.

Esther Sijbranda
Head of HR The Britsh School

Lees meer