agile-infra

Agile Software en InfraControl

Agile Software en InfraControl zijn specialistische bedrijven op het gebied van softwarelicenties, Software Asset Management en duurzame IT. De werkmaatschappijen opereren onafhankelijk en bieden complementaire expertise, producten en diensten die ook integraal kunnen worden ingezet.

De organisatie kenmerkt zich door een dynamische en informele sfeer en er heerst een open cultuur waarbinnen eenvoudig nieuwe initiatieven kunnen worden ontplooid. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en een hoog niveau kennis in hun vakgebied. Medewerkers, klanten en leveranciers werken op een professionele en plezierige wijze met elkaar samen.

Wij verwachten veel van onze medewerkers, dus mogen zij dit zeker ook van onze organisatie verwachten. Een goed HR systeem vormt hiervoor de basis. Bij de selectie van een HRM systeem viel uiteindelijk de keuze op People Inc. De integratie van HRM, Employee Self Service en Salaris gaf ons de doorslag.

Buiten de standaard HRM en salarisfunctionaliteit hebben wij nu via de Employee Self Service verlofaanvragen en de digitale loonstrook geactiveerd voor onze medewerker. Doelstelling is om stapsgewijs steeds meer processen te gaan aanbieden. People Inc. biedt deze mogelijkheid via de Schermontwerper of via standaard Add-ons gemaakt door People Inc.

De service tijdens en na de implementatie is goed. Alle vragen, zowel met betrekking tot de salarisadministratie of het gebruik van de software worden vrijwel direct beantwoord.

Jytte Verwaal
HR Manager
Agile Software en InfraControl