sws-welzijn-logo-blik-stafdiensten-rgb

BliK Stafdiensten

Bij BliK Stafdiensten  staan mensen centraal. Wij ondersteunen welzijns organisaties die mensen samen brengen en verbinden en ze wijzen op hun kansen en mogelijkheden. Iedere dag zetten zo’n 180 medewerkers, 350 vrijwilligers en vakdocenten zich hiervoor in, op een positieve en energieke manier.  Deze organisaties zijn werkzaam in Schiedam, Westland, Hellevoetsluis, Maassluis, Midden Delfland, Hoek van Holland en Hoogvliet

BliK Stafdiensten maakt eigenlijk al jaren gebruik van de HR systemen van People Inc. Na een tijdje een andere leverancier gebruikt te hebben zijn we sinds 2012 weer terug bij People Inc., en nu  in combinatie met de Salaris Service. Opnieuw heeft People Inc. waar gemaakt wat ze beloven.

Vooral de ondersteuning op salaris gebied is erg fijn en wat wij vergeten wordt direct gesignaleerd en opgepakt. Voor ons is de druk op het administratieve vlak enorm verminderd door één aanspreekpunt voor HRM en Salaris. Ook onze finance afdeling is zeer tevreden met de tijdsbesparing die zij hebben kunnen realiseren. In onze organisatie kan een persoon namelijk op meerdere kostenplaatsen werken. Waar wij eerst de loonkosten per persoon moesten opsplitsen voordat we de journaalposten konden inlezen, komt dit nu rechtstreeks uit de salarisadministratie. Hiermee hebben wij gerealiseerd dat we niet meer 20 uur per maand hoeven te besteden aan het verdelen van de journaalposten, we kunnen ze nu gelijk inlezen.

Binnenkort gaan we aan de slag met de Employee Self Service module om ook onze medewerkers te gaan betrekken bij onze administratieve processen.

Charita Sadhoe
Senior stafmedewerker P&O

BliK Stafdiensten