• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

HR-Services

Met de HR-Services van People Inc. kun je een professionele interim HR-manager, -adviseur, -medewerker of salarisadministrateur inhuren op basis van detachering of op projectbasis.

Voordelen van een HR-professional inhuren

   Ideaal bij tijdelijke vervanging, zoals zwangerschapsverlof, vakantie of onvervulde positie
✓   
Direct persoonlijk contact met jouw HR-expert
   Deskundige professional voor personeelszaken en salarisadministratie
   Jij bepaalt hoe lang je gebruik maakt van onze expert
   Eindeloos veel mogelijkheden

Bezettingsproblemen op HR of de salarisadministratie?

Bezettingsproblemen kunnen gedurende het gehele jaar ontstaan. Een medewerker die uit dienst gaat of met zwangerschapsverlof, geboorteverlof, langdurig ziekteverzuim of een naderende vakantie; het zijn enkele voorbeelden die problemen in de bezetting kunnen veroorzaken. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen, door gebruik te maken van onze HR-services.

HR-manager, -adviseur, -medewerker of salarisadministrateur inhuren

Wij zijn volledig thuis in de wereld van HR en salarisadministratie. Daardoor kunnen we onze expertise gemakkelijk toepassen bij onze klanten. Zo kunnen we snel aan de slag, zonder langdurige inwerktrajecten. Daarmee maken we al snel een slag in efficiëntie. Je bepaalt zelf het aantal benodigde werkuren per week en hoe lang je onze hulp nodig hebt. Dit kan op twee manieren:

 1. Detachering
 2. Projectbasis

Onze HR-specialisten gaan graag voor jou aan de slag als interim HR-manager, -adviseur, -medewerker of salarisadministrateur.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze HR Services? Of ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op.