C# / asp.net ontwikkelaar

People Inc. zoekt voor haar vestiging naast Rotterdam Airport een C# /asp.net ontwikkelaar.

People Inc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product People Inc. onze pragmatische aanpak en duidelijke prijsstelling. 

Met 30 gespecialiseerde collega’s weten we precies hoe de vraagstukken in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar software oplossingen. Dat laten we dagelijks zien bij onze klanten. Het is ons specialisme, zoals HRM het specialisme van onze gebruikers is. Ieder zijn vak. 

People Inc. is ons eigen product en is een zeer complete HRM oplossing waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Zo maakt de standaard meegeleverde system development kit het mogelijk om ter plekke extra functionaliteit te implementeren zonder tussenkomst van programmeurs.

Apployed richt zich voornamelijk op het MKB en is een volledige HRM oplossing in de cloud. Benaderbaar via een browser of mobiele app. In tegenstelling tot People Inc. is de flexibiliteit beperkt, maar wel met een uitgebreide functionaliteit gebaseerd op onze kennis van de HRM markt. Hierdoor is dit de ideale oplossing voor bedrijven die snel willen beginnen en geen applicaties willen installeren.

Functieomschrijving 

Zowel People Inc. als Apployed zijn opgebouwd in een 3-Tier architectuur, met SQL Server als data opslag, een applicatie server en diverse gebruikers interfaces. Beide applicaties hebben een eigen front-end met ieder zijn eigen kracht.

Tot op heden is de front-end ontwikkeling onderdeel geweest van het totale development proces, waarbij al onze ontwikkelaars zich op het totale plaatje richten. Wij hebben echter de wens om meer gespecialiseerde kennis in huis te halen om zodoende ook meer nadruk te kunnen leggen op onze front-end technologieën.

Als web ontwikkelaar begin je bij People Inc. met een gedegen inwerktraject waarin je onze producten en werkwijze leert kennen. Wij gebruiken verschillende technieken om onze producten te ontwikkelen. Denk hierbij aan SQL Server, Visual Studio, C#, ASP.Net, Javascript, HTML, CSS, REST, SOAP en PhoneGap.

Deze functie van web ontwikkelaar is ideaal als jij houdt van technische uitdagingen, je het leuk vindt om je te verdiepen in nieuwe technieken en je een project graag tot een goed einde brengt Je komt te werken in een klein team van ontwikkelaars waarbij jij een belangrijke bijdrage zal leveren.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis op het gebied van web front-end ontwikkeling met ASP.Net, webforms, C#, HTML5, Javascript en CSS3;
  • Ervaring met mobiele applicaties, web services, DevExpress componenten of SQL Server is meegenomen.

Bovenal vinden wij je persoonlijkheid belangrijk.

  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een sociale teamplayer;
  • Je vindt techniek leuk en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

Aanbod

People Inc. biedt een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring voor een functie van 40 uur per week, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het People Inc. team bestaat uit hardwerkende en gedreven medewerkers. Er heerst een open en ongedwongen sfeer waarin veel wordt gelachen. Men stapt gemakkelijk op elkaar af met vragen en is bereid elkaar te helpen. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en hebben veel invloed op het uiteindelijke resultaat. Er is veel ruimte voor ideeën en initiatieven.

Kortom, een prachtige, ondernemende omgeving waarbinnen je je als professional verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen Petra van Balkom op 010-4782878 of via p.van.balkom@peopleinc.nl.

Als je niet kan wachten om te reageren, solliciteer dan direct via onderstaande link.

Sollicitatiepagina

Een duidelijke impressie van People Inc en haar dienstverlening is te vinden op; https://www.peopleinc.nl en https://www.apployed.nl.

Sollicitatie

Interesse?

Ben jij de C# / asp.net ontwikkelaar die wij zoeken!

Solliciteer nu!