Junior Account Manager

People Inc. zoekt voor haar vestiging naast Rotterdam Airport een gedreven Junior Account Manager die aan de basis wil staan van de verdere groei van ons online product Apployed.

People Inc.

People Inc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4.500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan onze producten, onze pragmatische aanpak en duidelijke prijsstelling.

Met ongeveer 30 gespecialiseerde collega’s weten we precies hoe de vraagstukken in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar software oplossingen. Dat laten we dagelijks zien bij onze grote variëteit aan klanten.

Met één van onze producten, Apployed genaamd, maken wij HR-software voor iedere organisatie bereikbaar.  Apployed is speciaal ontwikkeld voor het MKB en benaderbaar via een browser of mobiele app. Op de huidige arbeidsmarkt hebben organisaties een groeiende behoefte aan de professionalisering van hun personeelsadministratie. Dat geldt niet alleen voor de grote organisaties, ook wanneer je 5 of 80 medewerkers hebt kun je veel voordelen halen uit goede HR Software.

Wat houdt de functie in?

Als Junior Account Manager begin je bij People Inc. met een gedegen inwerktraject waarin je onze producten en werkwijze leert kennen. Je wordt intensief gecoacht & begeleid door ons ervaren sales team. Hier leer je de probleemstelling van potentiele klanten te begrijpen en de vertaalslag te maken naar onze producten.

Na een periode van circa 1 maand ben je in staat om telefonisch leads te overtuigen van de kracht van Apployed en kan je dit laten zien middels online demonstraties. Afhankelijk van je ambities zal je stap voor stap verder groeien om uiteindelijk op locatie onze software te kunnen demonstreren en de vergaarde informatie te vertalen naar een passende offerte.

Je maakt deel uit van ons sales team, welke bestaat uit 4 personen. Ons kantoor, tevens jouw standplaats, bevindt zich naast Rotterdam Airport. Je werkgebied betreft heel Nederland.

Deze functie is ideaal als je toe bent om je commerciële talent meer diepgang te geven. Het commerciële ‘trucje’ ken je inmiddels wel, echter je persoonlijke ontwikkeling staat stil in je huidige sales rol.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 1 tot 3 jaar werkervaring in een sales rol binnen een B2B omgeving;
  • Affiniteit met bedrijfssoftware;
  • Enige kennis op HRM gebied is mooi meegenomen.

Bovenal vinden wij je persoonlijkheid belangrijk.

  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Gedreven doorzetter met grote wil om te scoren en beschikt over een hoge gun factor;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt een klantgerichte instelling, bent in staat om goed te luisteren en door te vragen om zo inzicht te krijgen in de problematiek van de klant;
  • Je bent in staat om problemen om te zetten in een passende commerciële oplossing.

Wat bieden wij?

People Inc. biedt een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling en een auto als je klaar bent om potentiele klanten te bezoeken.

Het People Inc. team bestaat uit hardwerkende en gedreven medewerkers. Er heerst een open en ongedwongen sfeer waarin veel wordt gelachen. Men stapt gemakkelijk op elkaar af met vragen en is bereid elkaar te helpen. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en kunnen bijvoorbeeld hun projecten naar eigen inzicht indelen. Er is veel ruimte voor ideeën en initiatieven. Naast een gedegen inwerktraject en coaching on the job behoort het volgen van opleidingen ook tot de mogelijkheden mits relevant en jij hier zelf het initiatief inneemt.

Kortom, een prachtige, ondernemende omgeving waarbinnen je je als professional verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra van Balkom op 010-4782878 of via p.van.balkom@peopleinc.nl. Als je niet kan wachten om te reageren, solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Een duidelijke impressie van Apployed is te vinden op; https://www.apployed.nl .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie

Interesse?

Ben jij het de Junior Account Manager die wij zoeken!

Solliciteer nu