Junior Software Consultant

Naast Rotterdam Airport aan de slag als klantgerichte junior software consultant voor People Inc. Jij gaat werken aan uitdagende projecten, voor interessante klanten, met flexibele software en tegen goede arbeidsvoorwaarden. Je wordt klaargestoomd om een zelfstandige software consultant te worden.

People Inc. HR-software

Ons product People Inc. (inmiddels 4.0) is een maatwerk-software-systeem voor HR-processen. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4500 organisaties onze HR software oplossingen in gebruik genomen. Onze system development kit maakt het mogelijk om ter plekke extra functionaliteit te implementeren, zonder tussenkomst van programmeurs. Organisaties met specifieke interne processen of werkwijzen hebben we geholpen met het automatiseren van de HR-administratie. 

Vacature van junior software consultant

Als software consultant ga je met verschillende partijen meedenken bij het configureren en gebruiken van specifieke software-oplossingen. Je begint op de afdeling customer service. Dit is de beste plek om de PeopleInc-producten en werkwijzen te leren kennen. Door mee te draaien op projecten doe je praktijkervaring op. Alle benodigde technieken en de verschillende klantomgevingen komen voorbij. Je wordt structureel begeleid door ervaren collega’s en groeit in ongeveer 18 maanden door naar de functie software consultant.

Doorgroeien

Zodra je de expertstatus hebt bereikt promoveer je naar software consultant. Je gaat zelfstandig implementaties verzorgen, weet vraagstukken van onze klanten te vertalen naar specifieke softwareoplossingen en houdt rekening met de functionele aspecten en de technische invulling. Jij wordt verantwoordelijk voor het gehele implementatietraject.

De projecten waaraan je gaat werken

De doorlooptijd van onze projecten is wisselend, van 2 tot 4 maanden. Je werkt aan zo’n 10 tot 15 projecten tegelijkertijd, waarbij je zowel bij de klant (60%) als op kantoor (40%) werkzaam zult zijn.

Ben jij onze nieuwe software consultant?

Ben je nu supportmedewerker of applicatie beheerder met enige ervaring? En wil je die stap zetten om zelfstandig software consultant te worden. Of ben je al (junior) consultant en toe aan een nieuw product of andere werkomgeving? Wij nodigen je van harte uit te reageren. 

Functie-eisen software consultant

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met relationele databases (SQL);
  • Aantoonbare ervaring met het vertalen van functionele behoeften van de klant naar specifieke software oplossingen;
  • Ervaring met het maken van rapportages met tools zoals Crystal Reports of Report Builder;
  • Ervaring met programmeer- of script talen is een pre;
  • Affiniteit met HRM processen is mooi meegenomen.

Bovenal vinden wij je persoonlijkheid belangrijk.

  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je kun goed luisteren en je weet door de juiste vragen te stellen inzicht te krijgen in de problematiek van de klant;
  • Je bent in staat om problemen om te zetten in een passende commerciële oplossing. 

Aanbod

People Inc. biedt een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioen – en commissie regeling.

Het People Inc. team bestaat uit hardwerkende en gedreven medewerkers. Er heerst een open en ongedwongen sfeer waarin veel wordt gelachen. Men stapt gemakkelijk op elkaar af met vragen en is bereid elkaar te helpen. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en kunnen bijvoorbeeld hun projecten naar eigen inzicht indelen. Er is veel ruimte voor ideeën en initiatieven. Ook opleidingen behoren tot de mogelijkheden mits relevant en jij hierin het initiatief neemt.

Kortom, een prachtige, ondernemende omgeving waarbinnen je je als professional verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.  

Interesse? Solliciteer direct!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra van Balkom op 010-4782878 of via p.van.balkom@peopleinc.nl. Als je niet kan wachten om te reageren, solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Een duidelijke impressie van People Inc en haar dienstverlening is te vinden op; People Inc. demo.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie

Interesse?

Ben jij de Junior Software Consultant die wij zoeken!

Solliciteer nu