Marketeer

People Inc. zoekt voor haar vestiging naast Rotterdam Airport een gedreven Marketeer met affiniteit voor de software branche.

People Inc.

People Inc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4.500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product People Inc., onze pragmatische aanpak en duidelijke prijsstelling.

Met ongeveer 30 gespecialiseerde collega’s weten we precies hoe de vraagstukken in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar software oplossingen. Dat laten we dagelijks zien bij onze klanten.

People Inc. is ons eigen product en is een zeer complete HRM oplossing waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Zo maakt de standaard meegeleverde system development kit het mogelijk om ter plekke extra functionaliteit te implementeren zonder tussenkomst van programmeurs. Wij werken voor een grote diversiteit aan klanten in allerlei verschillende branches.

Ook in de cloud zijn wij aanwezig, met onze HRM oplossing Apployed. Deze oplossing is speciaal voor het MKB en benaderbaar via een browser of mobiele app.

Wat houdt de functie in?

De Marketeer is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van alle marketing activiteiten en denkt mee over het ontwikkelen van nieuwe marketingcampagnes. Het schrijven van content voor onze online marketing activiteiten vormt een groot onderdeel van de werkzaamheden.

Veel voorkomende taken zijn o.a;

 • Maken en vesturen van Nieuwsbrieven
 • Website content beheren
 • Beheren van de online marketing campagnes
 • Analyseren resultaten van de marketing inspanningen

Als Marketeer maak je onderdeel uit van ons sales team. De op dagelijkse basis verzamelde feedback zal je gebruiken om onze marketing uitingen te verbeteren en zo onze leadgeneratie continu te optimaliseren. Over marketing talent moet je beschikken, echter de inhoud zullen wij jou bijbrengen. Als Marketeer begin je bij People Inc. namelijk met een gedegen inwerktraject waarin je onze producten en werkwijze stap voor stap leert kennen.

Deze functie is ideaal voor marketing medewerkers die deel uitmaken van een groter team en de volgende stap willen zetten in hun carrière en zelf verantwoordelijkheid willen dragen.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in marketing rol binnen een B2B omgeving;
 • Ruime ervaring met het schrijven van content;
 • Ruime ervaring met online marketing, SEO en SEA.
 • Kennis van AdWords, Analytics en MailChimp;
 • Affiniteit met HRM is mooi meegenomen.

Bovenal vinden wij je persoonlijkheid belangrijk.

 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Gedreven doorzetter en resultaatgericht;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een klantgerichte instelling, bent in staat om goed te luisteren en door te vragen om zo inzicht te krijgen in de problematiek van de markt;

Wat bieden wij?

People Inc. biedt een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling.

Het People Inc. team bestaat uit hardwerkende en gedreven medewerkers. Er heerst een open en ongedwongen sfeer waarin veel wordt gelachen. Men stapt gemakkelijk op elkaar af met vragen en is bereid elkaar te helpen. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en kunnen bijvoorbeeld hun projecten naar eigen inzicht indelen. Er is veel ruimte voor ideeën en initiatieven. Naast een gedegen inwerktraject en coaching on the job behoort het volgen van opleidingen ook tot de mogelijkheden mits relevant en jij hier zelf het initiatief inneemt.

Kortom, een prachtige, ondernemende omgeving waarbinnen je je als professional verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra van Balkom op 010-4782878 of via p.van.balkom@peopleinc.nl. Als je niet kan wachten om te reageren, solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Een duidelijke impressie van People Inc. en haar dienstverlening is te vinden op; https://www.peopleinc.nl/alle-demo-s/ en https://www.apployed.nl .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.