Salarisadministrateur Vestiging Rotterdam

Vanwege groei zoekt People Inc. voor haar vestiging in Berkel en Rodenrijs (vlakbij Rotterdam Airport) een ervaren salarisadministrateur (32-40 uur)

People Inc.

People Inc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4.500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan onze producten, onze pragmatische aanpak en duidelijke prijsstelling. 

Met onze 30 gespecialiseerde collega’s weten we precies hoe de vraagstukken in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar onze oplossingen. Dat laten we dagelijks zien bij onze grote variëteit aan klanten.

Voor een deel van onze klanten voeren wij tevens de gehele salarisadministratie. De klant levert via één van onze HR-oplossingen periodiek de mutaties aan middels een druk op de knop. Vervolgens verzorgen wij de volledige verwerking, waarbij kwaliteit, service en flexibiliteit de boventoon voeren.

Wat ga je doen als Salarisadministrateur?

Als Salarisadministrateur begin je bij People Inc. met een gedegen inwerktraject waarin je onze producten en werkwijze leert kennen. Je wordt hierbij intensief gecoacht & begeleid door onze ervaren salarisadministrateurs. Tijdens dit proces zal je opgeleid worden tot een breed inzetbare salarisadministrateur.

Na deze inwerkperiode van circa 3 maanden word je onderdeel van één van de verwerkingsteams of ga je bij klanten op locatie de salarisverwerking verzorgen.

Deze functie is ideaal als je 3 tot 5 jaar ervaring hebt bij een accountantskantoor als salarisadministrateur en de volgende stap wilt zetten of als je al veel administratieve ervaring hebt en een carrière switch wilt maken.

Functie eisen

  • Je hebt een MBO4/HBO werk- en denkniveau
  • Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden zodat je onze klanten goed te woord kunt staan
  • Kennis van salarispakketten geeft je een voorsprong maar is niet strikt noodzakelijk. Wij werken met Unit4, Nmbrs en Loket.
  • Je kennis van Microsoft Excel is goed op orde en je kan makkelijk omgaan met software in het algemeen.
  • Je kunt prima werken in klein teamverband, een echte teamplayer dus.
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.

Aanbod

People Inc. biedt een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling en een auto als je werkzaamheden voor klanten op locatie gaat uitvoeren.

Het People Inc. team bestaat uit hardwerkende en gedreven medewerkers. Er heerst een open en ongedwongen sfeer waarin veel wordt gelachen. Men stapt gemakkelijk op elkaar af met vragen en is bereid elkaar te helpen. Er is veel ruimte voor ideeën en initiatieven. Flexibele werktijden maar ook opleidingen behoren tot de mogelijkheden mits relevant en jij hier zelf het initiatief in neemt

Kortom, een prachtige, ondernemende omgeving waarbinnen je je als professional verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nancy van Olffen op 010-4782878 of via n.van.olffen@peopleinc.nl.

Als je niet kan wachten om te reageren solliciteer dan direct via onze online sollicitatiepagina.

Sollicitatie

Interesse?

Ben jij de salarisadministrateur die wij zoeken voor onze vestiging naast Rotterdam Airport?

Solliciteer nu