Salarisadministrateur

Vanwege groei zoekt People Inc. voor haar vestiging in Ermelo een salarisadministrateur.

Wie we zijn?

Wij zijn People Inc., de HR-software specialist voor het midden- en kleinbedrijf. Sinds de start in 1997 hebben ruim 4.500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product People Inc., onze zeer pragmatische aanpak en aan onze prijsstelling.

Als extra dienstverlening bieden we onze klanten het outsourcen van de complete salarisadministratie aan. De klant levert via één van onze HR-oplossingen periodiek de mutaties aan middels een druk op de knop. Vervolgens verzorgen wij de volledige verwerking, waarbij kwaliteit, service en flexibiliteit de boventoon voeren.

Wat we zoeken? 

We zijn op zoek naar een ervaren salarisadministrateur. Als salarisadministrateur ben je dagelijks bezig met de salarisverwerking van onze klanten. Je bent in staat de aangeleverde mutatiebestanden te beoordelen, te verwerken en de verloning van A tot Z te verzorgen. Daarnaast is schakelen tussen verschillende klanten en werkzaamheden geen enkele probleem en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingwetgeving. Ook op het gebied van CAO kennis en pensioenregelingen ben je in staat onze klanten te adviseren.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden zodat je onze klanten zowel telefonisch als per email goed te woord kunt staan.
  • Daarnaast heb je minimaal 2 jaar ervaring met salarisverwerking en heb je gewerkt bij een salarisverwerker of accountantskantoor.
  • Het salarispakket Unit4 Personeel en Salaris kent voor jou geen geheimen en ook je kennis van Microsoft Excel is meer dan op orde.
  • Last but not least; je kunt prima werken in klein teamverband, een echte teamplayer dus.

Aanbod

People Inc. biedt een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling.

Het People Inc. team bestaat uit hardwerkende en gedreven medewerkers. Er heerst een open en ongedwongen sfeer waarin veel wordt gelachen. Men stapt gemakkelijk op elkaar af met vragen en is bereid elkaar te helpen. Er is veel ruimte voor ideeën en initiatieven. Ook opleidingen behoren tot de mogelijkheden mits relevant en jij hier zelf het initiatief in neemt.

Kortom, een prachtige, ondernemende omgeving waarbinnen je je als professional verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. 

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen Petra van Balkom op 010-4782878 of via p.van.balkom@peopleinc.nl.

Als je niet kan wachten om te reageren solliciteer dan direct via onze online sollicitatiepagina.

Een duidelijke impressie van People Inc en haar dienstverlening is te vinden op; People Inc. demo.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie

Interesse?

Ben jij de salaris- administrateur die wij zoeken!

Solliciteer nu