Software Implementatie Consultant

Vanwege groei zoekt People Inc. voor haar vestiging in Berkel en Rodenrijs een Software Implementatie Consultant.

People Inc.

People Inc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product People Inc., onze zeer pragmatische aanpak en aan onze prijsstelling.

Onze circa 30 specialisten weten precies hoe de wensen in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar software oplossingen en dat maken we dagelijks waar bij onze klanten. Het is ons specialisme, zoals HRM het specialisme van onze gebruikers is. Ieder zijn vak…..

People Inc. is ons eigen product en is een zeer complete HRM oplossing waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Met behulp van de standaard meegeleverde system development kit is het eenvoudig mogelijk om ter plekke aanpassingen te maken voor klanten. 

Wat ga je doen als Software Implementatie Consultant?

Als implementatie consultant ben je dagelijks bezig om klanten te adviseren en de behoefte van de klant te vertalen naar een specifieke softwareoplossing. Je houdt van aanpakken en wil de klant op de beste manier bedienen. Na een implementatie houd je contact met de klant en zorgt dat gebruikers op verschillende niveaus de juiste kennis hebben om met de applicatie te kunnen blijven werken. Je begrijpt dat communicatie met de klant belangrijk is om te zorgen voor een langdurige relatie. 

Onze klanten zijn door heel Nederland gevestigd. Omdat onze doelgroep zo divers is, zijn ook de implementaties erg divers per klant. Je kunt je als geen ander inleven in de wensen van de klant en weet onze softwareoplossingen hierbij aan de sluiten. Op locatie bij de klant geef je bijvoorbeeld training aan de gebruikers, maar zal je ook aanpassingen kunnen doen aan de inrichting van de software.

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring met implementatietrajecten bij klanten
 • Ervaring met databases
 • Ervaring met het werken met rapportgeneratoren, zoals Report Builder of Crystal Reports
 • Kennis van SQL en affiniteit met programmeer- of scripttalen

Verder beschik je over:

 • Uitstekende communicatieve skills
 • Een representatie uitstraling
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent pas tevreden als een klant dit ook is

Wat biedt People Inc. jou?

 • Marktconform salaris
 • Auto en laptop van de zaak
 • Een goede pensioenregeling
 • 24 vakantiedagen

Je werkt in een hecht en zelfsturend team waarbij men gemakkelijk op elkaar afstapt met vragen en bereid is om elkaar te helpen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij de vrijheid hebt om je eigen ideeën ten uitvoer te brengen. Je mag zelfstandig je projecten in delen naar eigen inzicht.

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen Petra van Balkom op 010-4782878 of via p.van.balkom@peopleinc.nl. Als je niet kan wachten om te reageren, solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie

Interesse?

Ben jij de Software Implementatie Consultant die wij zoeken!

Solliciteer nu!