Software Tester

People Inc. zoekt een softwaretester die ons kan helpen met het opzetten en inrichten van testprocessen, het uitvoeren en monitoren van testen en het verbeteren van onze testmethodes en -technieken.

People Inc. is een gespecialiseerde speler in de markt voor HR-software. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen. Dat is mede te danken aan ons product People Inc., onze pragmatische aanpak en onze duidelijke prijsstelling.

Met 30 gespecialiseerde collega’s weten we precies hoe de vraagstukken in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar softwareoplossingen. Dat laten we dagelijks zien bij onze klanten. Het is ons specialisme, zoals HRM het specialisme is van onze gebruikers. Ieder zijn vak.

People Inc., ons eigen product, is een zeer complete en flexibele HRM-oplossing. Zo maakt de standaard meegeleverde system development kit het mogelijk om ter plekke extra functionaliteit te implementeren zonder tussenkomst van programmeurs. 

In de cloud zijn wij aanwezig met onze HRM-oplossing Apployed. Apployed is benaderbaar via een browser of mobiele app. Deze oplossing is gericht op het MKB. In tegenstelling tot People Inc. is de flexibiliteit beperkt. De functionaliteit is daarentegen uitgebreid en gebaseerd op onze kennis van de HRM markt.

Functieomschrijving

Zowel People Inc. als Apployed zijn opgebouwd in een 3-Tier architectuur, met SQL Server als data-opslag, een applicatie-server en diverse gebruikers-interfaces. Beide applicaties hebben een eigen front-end met ieder zijn eigen kracht.

Tot op heden is het testen onderdeel geweest van het standaard ontwikkelproces. Vanwege de complexiteit van onze software willen we het testen structureler gaan aanpakken en een integraal onderdeel laten uitmaken van ons ontwikkel- en opleveringsproces.

Als tester ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van testplannen. Daarnaast ben je actief betrokken bij de analyse van testresultaten en de verslaglegging hiervan. Met jouw heldere aanpak en kritische blik maak je een verschil als het gaat om de kwaliteit van onze software.

Ieder lid van ons development team begint met een gedegen inwerktraject waarin je onze producten en werkwijze leert kennen.

Verantwoordelijkheden

 • Onderhouden en uitvoeren van o.a. functionele-, gebruikers- en regressietesten
 • Zelfstandig opstellen van testgevallen en testscenario’s.
 • Uitvoeren en monitoren van testen
 • Vastleggen van de (tussentijdse) testresultaten en het (tussentijds) informeren van de betrokkenen

Je neemt graag een actieve rol aan om bijvoorbeeld testmethode en technieken te verbeteren

Functie-eisen

 • HBO denk- en werkniveau
 • Sterke analytische vaardigheden 
 • Je bent in staat om kwetsbaarheden aan te tonen en te rapporteren
 • Je werkt zorgvuldig en accuraat en weet zowel mondeling als schriftelijk je bevindingen goed te communiceren
 • Je kunt ingewikkelde processen snel doorzien en bent goed in het inschatten van risico’s en belangen
 • Kennis van en ervaring met testmethodieken (TMAP, ISTQB);
 • Kennis van SQL Server is een pre
 • Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in het testen van complexe software

Heb je 1-2 jaar ervaring en lijkt het je leuk om het testen bij ons goed op te zetten, wil je 32 uur in de week komen werken dan horen wij het graag.

Aanbod

People Inc. biedt een uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het People Inc. team bestaat uit hardwerkende en gedreven medewerkers. Er heerst een open en ongedwongen sfeer waarin veel wordt gelachen. Men stapt gemakkelijk op elkaar af met vragen en is bereid elkaar te helpen. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en hebben veel invloed op het uiteindelijke resultaat. Er is veel ruimte voor ideeën en initiatieven.

Kortom, een prachtige, ondernemende omgeving waarbinnen je je als professional verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen Petra van Balkom op 010-4782878 of via p.van.balkom@peopleinc.nl. Als je niet kan wachten om te reageren, solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Een duidelijke impressie van People Inc en haar dienstverlening is te vinden op; http://www.peopleinc.nl of http://www.apployed.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.