• Bespaar tijd en geld door medewerkers en managers te betrekken

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Alles voor HR onder één paraplu

  Of het nu gaat om een compleet en gebruiksvriendelijk HRM-systeem, tijdregistratie, het uitbesteden van de salarisadministratie of het inhuren van een HR-adviseur; People Inc. biedt al deze services onder één paraplu.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Home
 •  > 
 • Add-on: Functionaliteit Ontwerper

Add-on: Functionaliteit Ontwerper

Heb je specifieke wensen voor jouw bedrijf en ben je op zoek naar een oplossing op maat? Dan biedt People Inc. uitkomst met de add-on Functionaliteit Ontwerper. Wij vinden namelijk dat je een systeem moet kunnen aanpassen op jouw werkwijze, en niet dat jij jouw werkwijze moet aanpassen op een systeem. Met de Functionaliteit Ontwerper kan je zelf bepalen wat voor functie voor jou beschikbaar wordt. Wanneer je een unieke functionaliteit nodig hebt die nog niet bestaat in onze huidige HRM-software, dan gaan onze slimme wizards graag aan de slag om dit alsnog tot stand te brengen.

 

Omdat het bij deze People Inc. add-on gaat om maatwerk, dien je er rekening mee te houden dat de kosten hiervoor afhankelijk zijn van hoe complex de nieuwe functionaliteit is. Je kunt hiervoor natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.