• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

 • Home
 •  > 
 • HR kennisarchief

HR kennisarchief

HR is een veelzijdig vakgebied, waar veel bij komt kijken. Medewerkers komen met vragen over loonstroken, managers komen naar je toe voor verlofaanvragen van hun teamleden en de directie wil graag inzage krijgen in wie er te laat op het werk aanwezig is. Al met al kan dit een hoop van jouw tijd in beslag nemen als HR-professional. Tijd die je eigenlijk veel productiever kunt besteden. People Inc. maakt het een stuk makkelijker voor jou en je collega’s. Zo bieden we een state of the art HRM-systeem, kan je de salarisadministratie met een gerust hart aan ons uitbesteden en kan je ook bij ons terecht voor een tijdregistratiesysteem. Heb je meer behoefte aan wat extra capaciteit bij jou op de HR-afdeling of op de salarisadministratie? Ook daar helpen wij graag bij. Wij detacheren en werven professionals met de juiste ervaring op het gebied van HR en salarisadministratie.