Notificatie module

Met de actielijst functionaliteit binnen People Inc. is het mogelijk om het overzicht te behouden van de belangrijkste gebeurtenissen. Acties kunnen bij invoer van gegevens automatisch aangemaakt worden en aan een specifieke gebruiker worden toegekend. De actielijst is niet alleen geschikt voor automatisch gegenereerde acties maar kan ook gebruikt worden voor eigen herinneringen of notities.

 

Voor het gebruik van de actielijst is het echter wel noodzakelijk om in te loggen in People Inc. Bij gebruik van de ESS/MSS module krijgen wij regelmatig de vraag of er ook reminders naar managers gestuurd kunnen worden, zodat ze niet proactief hoeven in te loggen. Om aan deze vraag te voldoen hebben we de notificatie add-on ontwikkeld.

 

De notificatie add-on is een add-on die het beheer van acties verder optimaliseert. In deze add-on kan per scherm, per gebeurtenis eenvoudig door de gebruiker gedefinieerd worden welke acties er moeten worden aangemaakt. In de definitie kan tevens aangegeven worden voor welke gebruiker een actie moet worden aangemaakt en of er een notificatie per mail gestuurd moet worden. Indien er notificaties per mail gestuurd worden dan kunnen er ook periodiek automatisch herinneringen worden gestuurd totdat de actie is afgehandeld.

 

Niet alleen het beheer wordt eenvoudiger, ook het gebruik door managers wordt vereenvoudigd. In een nachtelijk proces wordt er een email samengesteld voor managers waarin staat hoeveel acties er voor vandaag gepland staan, dit zijn alle acties met de plandatum van vandaag. In de email wordt de manager verwezen naar de actielijst in de ESS/MSS.

 

Als de manager inlogt in ESS/MSS dan kan deze naar mijn acties gaan en daar worden alle open acties getoond voor alle teamleden van de manager. Als de manager de actie afgehandeld heeft dan wordt de status omgezet naar afgesloten.

 

Acties kunnen voor verschillende gebruikers worden aangemaakt op verschillende momenten. Zo zou een herinnering afloop contract bijvoorbeeld 60 dagen vooraf aan de manager kunnen worden gepresenteerd en 30 dagen van te voren aan een andere gebruiker.

 

Aangezien acties aan ESS groepen van managers worden gekoppeld is ook eenvoudig inzichtelijk te maken welke managers, welke acties open hebben staan. Daarnaast gaan in deze methodiek openstaande acties ook mee naar een nieuwe manager als een medewerker van team veranderd.

 

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via sales@peopleinc.nl of op 088 – 123 28 28.