JC-Electronics

In 2017 zijn wij overgestapt naar People Inc. Het is een fijn en compleet personeelssysteem, dat gebruiksvriendelijk is en veel mogelijkheden biedt. Daarin onderscheidt het zich van veel andere systemen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van de MSS/ESS-module. Deze module geeft leidinggevenden en medewerkers de mogelijkheid om zelf hun verlofaanvragen, declaraties en verzuimmeldingen digitaal te verwerken. Daarnaast is er de mogelijkheid om het systeem naar wens in te richten. Hierdoor kunnen onze medewerkers nu ook overuren aanvragen, oproepuren indienen en verlof aankopen.

 

De supportmedewerkers zijn altijd vriendelijk en helpen je op een snelle en adequate wijze weer op weg wanneer je vragen hebt. People Inc. kan ons van A tot Z helpen en daarom hebben wij in 2020 besloten om ook onze salarisadministratie aan hen uit te besteden. Dit gebeurt op een professionele en nauwkeurige wijze, waarbij we zelf de eindcontrole behouden. Sinds 2021 verzorgt People Inc. ook de hosting van het HR-systeem.

 

JC-Electronics is een internationale speler op het gebied van industriële elektronica en levert een bijdrage aan de circulaire economie door gebruikte en defecte elektronica voor bedrijven en fabrieken te reviseren en hier service op te verlenen. Zo zijn deze weer beschikbaar voor de klant of voor de markt en kunnen deze opnieuw ingezet worden in productieprocessen. Door een intensieve samenwerking met onze klanten en distributeurs voorkomen we overbodige investeringen en daarmee kapitaal- en materiaalvernietiging

 

Pier Johan de Boer
HR Adviseur

JC Electronics