Fibrant

Fibrant is een prachtig bedrijf dat zijn kracht al bewijst sinds de start in 1952. Fibrant ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd Caprolactam, Ammonium Sulfaat en hun bijproducten. Je komt hun hoogwaardige materiaal dagelijks tegen in toepassingen in de auto-, textiel- en agrarische industrie. Dat varieert van voedselverpakkingen tot outdoor kleding en kunstmest.

 

Fibrant heeft productiefaciliteiten in Nederland (Geleen) en China (Fuzhou en Nanjing). Sinds eind 2018 is Fibrant onderdeel van de Highsun Group China. Samen vormen zij de grootste caprolactamproducent in de wereld met een productiecapaciteit van meer dan 1 miljoen ton. Zij zijn hiermee een belangrijke speler geworden in de globale polyamidemarkt. Men kan niet meer om hen heen.

 

In Nederland werken ruim 330 medewerkers op het hoofdkantoor in Urmond en de Chemelot-site in Geleen. Per 1 januari 2017 heeft Fibrant haar payroll administratie ondergebracht bij People Inc. Na een positieve referentie van een branchegenoot over People Inc., bleken zij bovendien de enige speler te zijn die onze specifieke eisen en wensen tegen een faire prijs konden aanbieden.

 

De service van People Inc. was gedurende het gehele implementatieproces goed en is dat nog steeds. Ze komen altijd hun afspraken na; of dat nu over planning gaat of over kosten. En gaat er eens iets mis? Dan staat People Inc. altijd klaar met een accurate oplossing. De lijnen zijn kort en direct en deze werkwijze past uitstekend bij Fibrant.

 

Eugenie van Krevel

 

Fibrant