Broad Horizon

Als organisatie wil je vooroplopen, vernieuwen en continu kunnen verbeteren. Doordat de wereld om ons heen constant verandert, moet jouw organisatie wendbaarder zijn dan ooit. Broad Horizon helpt hierbij door op basis van slimme data-inzichten, uitgebreide industriekennis en een volledig dienstenportfolio, bestaande en toekomstige vraagstukken van organisaties op te lossen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd een stap vooroplopen.

 

Broad Horizon is partner voor digital minded bedrijven en dat zoeken wij uiteraard ook in de systemen waarmee wij zelf werken, zoals ons HRM-systeem. Dit vonden wij in People Inc., waar wij al sinds 2004 gebruik van maken. Het personeelssysteem is volledig ontwikkeld voor HR en alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Naast de complete personeelsdossiers die hier worden bijgehouden, maken we ook gebruik van additionele opties, zoals het digitaal ondertekenen van documenten, het proces van onboarden, het indienen van declaraties, etc. Doordat alles in nog maar één systeem wordt ingevoerd, kunnen wij veel efficiënter werken. Dat maakt ons werk minder foutgevoelig.

 

Ook de salarisadministratie hebben we uitbesteed aan People Inc. Wanneer je dit zelf doet, ben je hier elke maand (te) veel tijd aan kwijt. Het grote voordeel van het uitbesteden is dat wij nu tijd overhouden om ons meer te richten op onze medewerkers en andere belangrijke HR-projecten. Hun kennis van de wet- en regelgeving is altijd up-to-date, waardoor wij daar geen omkijken meer naar hebben en hier zelf niet in hoeven te investeren.

 

Melissa Uljevic – Head of HR