• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

 • Home
 •  > 
 • Ons verhaal

Ons verhaal

Over People Inc.

People Inc. is een product van Apployed Nederland B.V., een gespecialiseerde speler op de HR-softwaremarkt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4.500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product People Inc., onze zeer pragmatische aanpak en aan onze prijsstelling.

 

Onze specialisten weten precies hoe de wensen in het HRM-werkveld het beste kunnen worden vertaald naar softwareoplossingen en dat maken we dagelijks waar bij onze klanten. Het is ons specialisme, zoals HRM dat van jou is.

HRM Software

People Inc. is een zeer uitgebreid personeelsinformatiesysteem, dat door 95 % van de ondernemingen in Nederland standaard gebruikt kan worden. Iedere onderneming heeft echter specifieke eisen en wensen. Vaak is dit óf niet mogelijk om te realiseren, óf alleen tegen hoge kosten. People Inc. is ook verkrijgbaar met een optionele System Development Kit of schermontwerper. Hiermee kunnen organisaties zelf de applicatie aanpassen naar hun eigen situatie, waardoor People Inc. zich mee blijft ontwikkelen met jouw organisatie. Bij gebruik van de schermontwerper houden we ook rekening met updates. Het is dus niet zo dat wanneer je aanpassingen maakt, dit problemen zal geven bij het uitvoeren van updates.

Tijdregistratie – / urenverantwoording

Personeelsinformatie raakt vele vlakken in je organisatie. Met de flexibiliteit die People Inc. je biedt, is het mogelijk om van een HRM-systeem een “HRM-ERP” systeem te maken, waarin je alles bijhoudt omtrent je medewerkers. Hierbij hoef je niet alleen aan traditionele HR-gegevens te denken, maar zo implementeren wij ook vaak urenverantwoordingsprocessen of zelfs projectregistratieprocessen in People Inc. Wij bieden ook de mogelijkheid om People Inc. uit te breiden met een volledig tijdregistratie– en toegangscontrolesysteem. De integratie van personeelsinformatie en tijdregistratie heeft als voordeel dat wanneer een medewerker bij je in dienst komt, alles vanuit één punt geregeld wordt. Dit in tegenstelling tot de meer traditionele manier, waarbij een persoon in twee systemen wordt ingevoerd. Gaat een medewerker uit dienst? Dan heeft hij na de datum uit dienst automatisch geen toegang meer tot het pand.

E-HRM, ESS en MSS

Uiteraard is er ook gedacht aan de communicatie met medewerkers en managers. Met de Employee Self Service/ Manager Self Service (ESS/MSS) module geef je medewerkers en managers de mogelijkheid om gegevens te bekijken of te bewerken, uiteraard bepaal je zelf wat ze mogen zien of doen. Deze module is niet alleen uitermate geschikt om inzicht te geven in bijvoorbeeld digitale loonstroken, het smoelenboek of de vorige beoordeling. Het is ook uitermate geschikt om processen te digitaliseren of zelfs te automatiseren. Hierbij kun je denken aan het verlofproces. Een medewerker vult op zijn persoonlijke pagina een verlofaanvraag in, waarna zijn/haar manager deze in het systeem goedkeurt. Op deze manier wordt de digitale verlofkaart automatisch bijgehouden. HR heeft hierin alleen een controlerende taak. Maar ook andere processen kunnen hierin worden meegenomen, zoals declaraties, adreswijzigingen, de gesprekscyclus en ieder ander proces waarvoor een medewerker een formulier invult. Gebruik van een Employee Self Service / Manager Self Service module heeft volgens onderzoek niet alleen een kostenbesparing op HR tot gevolg, maar ook de medewerkerstevredenheid en betrokkenheid nemen toe.

Salarisadministratie

Een logische aanvulling op een personeelsinformatiesysteem is de salarisverwerking. Het personeelsinformatiesysteem is de centrale plek waarin alles wordt bijgehouden, waardoor alle componenten beschikbaar zijn die tot de loonstrook leiden. In plaats van salarissoftware te ontwikkelen, is de Salaris Service in het leven geroepen. Hierbij wordt de salarisverwerking uitbesteed, zodat jij je hierover geen zorgen meer hoeft te maken. Het uitgangspunt is dat je medewerkers HR-kennis hebben en dat wij de salariskennis hebben voor je. Met een druk op de knop worden alle mutaties uit People Inc. geëxporteerd en een vast team van twee contactpersonen per klant verzorgen periodiek je salarisverwerking volgens je cao en je wensen. Je eigen salarisadministrateur op afstand! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over continuïteit of kwaliteit van dit proces.

Support en Services

Niet alleen de kwaliteit en mogelijkheden van een applicatie zijn belangrijk, het gaat ook om hoe het wordt geïmplementeerd en ondersteund. Juist daarom leggen wij extra de nadruk op kwaliteit en contact met de klant, wat al begint in het salesproces. Hierin besteden we veel tijd om je eisen en wensen te achterhalen. Mochten er zaken zijn die niet standaard aanwezig zijn dan werken we deze uit en maken we deze eventueel inzichtelijk met een mock-up. Hierdoor weet je op voorhand precies wat je kunt verwachten en wat de kosten zijn.

 

Tijdens de implementatie word je ondersteund door één van onze specialisten, zodat je altijd een aanspreekpunt hebt die jouw situatie precies kent en precies weet wat er wanneer moet gebeuren. Onze specialisten gebruiken hun kennis en ervaring voor een oplossing in de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ze proberen voor een probleem meerdere oplossingen te bedenken, zodat je een keus hebt in wat je uitgeeft en in hoeverre je iets wilt automatiseren.

 

Naast kwaliteit en tevredenheid speelt de investering die je moet doen uiteraard een rol. Wij werken daarom altijd met fixed price offertes, zodat je vooraf weet wat je investering kost. Daarnaast houden we van duidelijkheid en transparantie dus onze prijzen zijn openbaar. Dat lijkt heel normaal, maar in het ICT-landschap is dit helaas niet altijd even gebruikelijk. Ook voor de salarisverwerking hanteren we een eenvoudig model. Je betaalt iedere periode het aantal stroken dat wij voor je verlonen. Er zijn geen vaste kosten zoals runkosten, jaarwerk kosten of andere kosten.

 

Kortom; People Inc. biedt jou de complete oplossing voor de automatisering van alles wat met jouw personeel te maken heeft, tegen scherpe prijzen. Wij ondersteunen met services van zeer hoge kwaliteit.