• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Tijdregistratie

Tijdregistratie voor personeel

Tijdregistratie of urenregistratie biedt veel voordelen als het aankomt op het verwerken van urenstaten of het inplannen van medewerkers op werkroosters. Dit hoef je namelijk niet meer handmatig te doen! People Inc. Time is een uitgebreid tijdregistratiesysteem voor roosterplanning, tijdregistratie en toegangscontrole. De gegevens uit People Inc. Time zijn volledig te integreren met de algemene gegevens uit People Inc. HRM, het personeelsinformatiesysteem. Met deze software verwerk je de gehele uren- en personeelsadministratie in één centrale personeelsdatabase. Door de gebruiksvriendelijke tijdregistratie-software kun je meerdere vestigingen bedienen met hetzelfde tijdregistratiesysteem.

Roosterplanning

Roosterplanning kan een tijdrovende bezigheid zijn, maar dat hoeft het niet te zijn. Met de Roosterplanning module binnen People Inc. Time definieer je eenmalig de roosters van de medewerkers. Daarna kan je hen gemakkelijk opnieuw inplannen. De planner neemt de uiteindelijke beslissingen en wordt ondersteund door het systeem, met een handig kleurenschema. Hiermee wordt in één oogopslag informatie verschaft over de situatie van een medewerker. Het steeds opnieuw maken van roosters behoort tot het verleden: door de weekroosters simpelweg te kopiëren, hoeven alleen eventuele wijzigingen aangebracht te worden.

Tijdregistratiesoftware

Tijdregistratie gebeurt softwarematig of via een hardware terminal, ook wel bekend als een prikklok of een tijdregistratieklok. Indien gewenst kan hier een proximity reader of biometrie (vingerafdruk) aan gekoppeld worden. Medewerkers kunnen in- en uitklokken door hun ID-nummer in te geven via hun badge of vingerafdruk. De kloktijden worden opgeslagen in People Inc. en per dag weergegeven. Met jullie cao-regels of eigen bedrijfsregels berekent People Inc. Time op basis van het rooster, de functie-uren en de kloktijden automatisch de toeslagen, overuren of tijd-voor-tijd. Eén blik op het scherm volstaat om overzicht te krijgen.

Rapportages over gewerkte uren, te laat komen en productiviteit

Rapportages maken het werk op veel manieren inzichtelijker. Zo kan je bijvoorbeeld de werktijden van het personeel analyseren, controleren en eventueel actie ondernemen wanneer zich ongebruikelijke situaties voordoen. Met de rapportage module breng je de afwijkingen tussen geplande en daadwerkelijk gewerkte uren, te laat komen of productiviteitsvraagstukken eenvoudig in kaart.

Koppeling met salarisadministratie

Met de urengegevens uit People Inc. Time kunnen alle rapportages voor de salarisadministratie met één druk op de knop aangeleverd worden. De technologie van People Inc. Time maakt het mogelijk om verschillende vestigingen te bedienen met hetzelfde systeem.

Toegangscontrole

Toegangscontrole biedt uitkomst wanneer je het pand wilt beveiligen. Met de module Toegangscontrole bepaal je zelf wie waar en wanneer naar binnen mag. Je kunt er dus ook voor kiezen dat medewerker A toegang heeft tot het volledige pand en medewerker B alleen toegang heeft tot de hoofdingang.

 

People Inc. Time is een aparte module en valt niet onder People Inc. HRM. Uiteraard kun je wel gebruik maken van deze optie voor tijdregistratie, als aanvullend op People Inc. HRM. Bekijk snel de tarieven die wij hanteren.