• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

 • Home
 •  > 
 • Certificaten en Verklaringen

Certificaten en Verklaringen

Middels People Inc. is jouw data in goede handen. Om de veiligheid van jouw data te waarborgen, zijn wij en onze partners in het bezit van verschillende certificaten en verklaringen.

ISO 27001-gecertificeerd

Onze cloud partner is ISO 27001 gecertificeerd en is de internationale norm voor informatiebeveiliging. Deze certificering toont aan dat er een scherp securitybeleid wordt vastgesteld en gehanteerd. De uitvoering en doorontwikkeling van dit beleid is een continu proces waarmee een uitstekende beveiliging van uw gegevens gewaarborgd kan worden.

De data van People Inc. staat in 2 data centers in Nederland en voldoet geheel aan de EU privacyregels (EU data protection directive).

Windows Server 2019 certified

Wij zijn gecertificeerd Microsoft Partner. People Inc. is officieel getest op de Microsoft Windows Server 2019 technologie, en is volledig compatible met Windows 10.

 

 

 

 

 

 

ISAE 3402 type II

Wanneer je jouw salarisadministratie uit wilt besteden aan een betrouwbare partij, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan goede interne beheersingsmaatregelen en stellen hiervoor jaarlijks een Service Organisatie Control rapportage op voor onze Salaris Service. Dit wordt vervolgens aan de hand van de 3402 richtlijn getoetst door een onafhankelijke auditor.
Onze Salaris Service heeft hiervoor een officiële ISAE3402 II verklaring.