De Vreede Holland

De Vreede is al meer dan 60 jaar actief en gespecialiseerd in het kweken van orchideeën. Jaarlijks worden meer dan vijf miljoen planten geproduceerd.  Het proces van teelt en aflevering is geautomatiseerd en sluit aan op de wensen en behoeften van onze klanten. De rassen die wij kweken, worden intensief beoordeeld op de juiste product eigenschappen, zodat we kunnen leveren wat we beloven.

 

Succes creëert succes! En dat kan alleen met de betrokkenheid van onze mensen die het hart vormen van onze activiteiten. Om de betrokkenheid van onze mensen te waarborgen is een goed HR systeem een vereiste. Zoals wij betrouwbaarheid eisen van onze medewerkers, eisen zij dat van ons. Voorheen hadden wij onze personeelsadministratie grotendeels gebaseerd op Excel en andere losse documenten. Hiernaast werd een losstaand tijdregistratiesysteem gebruikt met een beperkt output. Dit alles maakte het hele administratie- en salarisproces zeer bewerkelijk en foutgevoelig.

 

Met People Inc. hebben we een meedenkende partner gevonden met een geïntegreerde oplossing  voor personeel, salaris, tijdregistratie en toegangscontrole. Zo goed als alle uitzonderingen worden ondervangen door de software en ook onze uitzendkrachten kunnen in de tijdregistratie verwerkt worden. Vragen kunnen vrijwel altijd direct beantwoord worden.

 

Afhankelijk van de werkdruk worden roosters gedurende de week regelmatig gewisseld. Om medewerkers goed inzicht te geven in deze wijzigingen is een webpagina ontwikkeld die te zien is op een groot TV scherm. Medewerkers zien zo in één oogopslag hoe laat en waar zijn verwacht worden.

 

Edith van der Veer
Manager Financiën en PZ


De Vreede Holland