• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

 • Home
 •  > 
 • Service & Support

Service & Support

Een goede ondersteuning is net zo belangrijk als de kwaliteit van de software. Wij proberen ons juist hier te onderscheiden door een snelle en directe manier van ondersteuning. Wij willen dat jij je bij ons geen nummer voelt, maar ons ziet als een sparringpartner die met je meedenkt over de door jou voorgelegde problemen en samen met jou tot een werkbare oplossing komt.

Voor alle oplossingen bieden wij services als helpdesk, training (on- & offsite), consultancy en implementatieprojecten. Uiteraard kunnen wij op jouw verzoek ook services bieden die passen bij de organisatie, denk bijvoorbeeld aan het uitbesteden van bepaalde HR-processen of het plaatsen van tijdelijk HR- of salarispersoneel. Vraag je accountmanager naar de mogelijkheden.

Helpdesk ondersteuning

In het jaarlijkse supportcontract zit ongelimiteerde toegang tot onze helpdesk tijdens werkdagen. Deze telefonische helpdesk is bedoeld om je te helpen bij de standaard functionaliteit van de software, advies te vragen hoe u bepaalde zaken moet aanpakken binnen de software en technische ondersteuning bij bijvoorbeeld installaties.

Lees meer >

Consultancy

Samen met de klant inventariseren wij de behoeften en adviseren wij over de mogelijkheden. Binnen de mogelijkheden van het pakket (dus geen maatwerk specifiek voor één klant) voeren wij de overeengekomen aanpassingen uit. Jouw systeem draait dus met ons standaard updateprogramma mee. Consultancy en advies is mogelijk bij aanschaf van het systeem, maar ook op een later moment.

Lees meer >

Training

Met een training benut je het HR-systeem optimaal. Het rendement van jouw softwareapplicaties is namelijk ook afhankelijk van het kennisniveau van de gebruikers. Indien je waardevolle informatie uit het systeem wilt halen, dan dienen de gebruikers voldoende kennis te hebben van de applicatie. Om hen deze kennis te geven, hebben wij trainingen op verschillende niveaus ontwikkeld.

Lees meer >

Online Support

Wij verzorgen online support. Dit betekent dat onze supportmedewerkers 'live' op jouw pc mee kunnen kijken. Deze manier van support is in veel gevallen zeer effectief en scheelt veel tijd voor beide partijen.

Lees meer >

Koppelingen

Op deze pagina vind je per categorie een overzicht van de beschikbare koppelingen met People Inc. Meer weten over de exacte werking of wil je koppelen met een ander systeem? Neem dan contact op met jouw accountmanager op 088 - 123 28 28.

Lees meer >

Compatibiliteit met AVG

Compatibiliteit met AVG en People Inc., hoe zit dat? In de nieuwe wetgeving ligt meer verantwoording bij de verwerker (People Inc.), maar ook bij de verantwoordelijke (jij, als klant). Dit wordt vastgelegd in een nieuwe Verwerkersovereenkomst (naam wijzigt van Bewerker- naar Verwerkersovereenkomst).

Lees meer >