• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Personeelssysteem

Personeelssysteem

Een personeelsinformatiesysteem of personeelssysteem beheert alle gegevens rondom het personeel in één HRM-systeem. Dit bevordert het personeelsmanagement.

People Inc. HRM

Het personeelsinformatiesysteem People Inc. HRM verzamelt zoveel mogelijk informatie van en over de medewerker. Denk hierbij aan de NAW-gegevens, geboortedatum, BSN, bankrekeningnummer, maar ook aan bijvoorbeeld een digitale pasfoto, beoordelingsgegevens, autorisatiegegevens, tekenbevoegdheden, functiegegevens, etc. Gegevens over salaris, verlof en verzuimregistratie worden automatisch bijgehouden. Ook het bezit van bedrijfsmiddelen wordt geregistreerd. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Ontwikkeld voor HRM

People Inc. HRM heeft als doel het werk van een Human Resource medewerker of –manager makkelijker, efficiënter, rendabeler en leuker te maken. Doordat de software zich uitsluitend richt op het HR-vakgebied, merk je dat aan de functionaliteiten. Ons personeelssysteem voldoet aan de hoogste eisen van HR-managers. Het denkt mee met de gebruiker. Dit maakt het een gebruiksvriendelijk systeem.

People Inc. verzamelt alle gegevens, legt deze vast en verbindt het met elkaar tot een geheel. Door het centrale karakter van het systeem, behoren dubbele handelingen tot het verleden.

Eigenschappen van het personeelssysteem

People Inc. biedt o.a de volgende standaardmodules:
• Agendamanagement
• Documentmanagement
• Import/Export-module
• Rapportontwerper
• Verzuim- en Kengetallenmodule
• Beveiligingsmodule

Rapportages op maat

People Inc. bevat een ingebouwde Rapportontwerper, om een breed scala aan rapporten te ontwikkelen. Gemakshalve zijn er vele standaardrapportages in het systeem aanwezig, die je met één klik op de muis opvraagt. De rapportages kunnen vervolgens gedeeltelijk aangepast of nieuw ontwikkeld worden. Ook de directe export van de rapportages naar onder andere MS Excel, Adobe PDF, MS Word en HTML is geen probleem.

Workflow Wizards

Onze ‘tovenaars’ helpen je graag op weg. People Inc. heeft standaard een aantal Workflow Wizards. Deze Wizards begeleiden je stap voor stap door een proces, bijvoorbeeld ‘In dienst’, ‘Uit dienst’ of ‘Verandering van functie’. De Workflow Wizards kunnen ook op maat gemaakt worden voor jouw organisatie. Dat scheelt veel werk!

Geautomatiseerde processen en notificaties

Binnen het personeelsinformatiesysteem kies je zelf welke processen geautomatiseerd worden. Voeg bijvoorbeeld templates van contractverlengingen toe, waarin automatisch de gegevens van de medewerker worden ingeladen. Loopt het contract binnenkort af? Dan kan je instellen dat je hier een notificatie van krijgt.

Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS)

ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service) zijn onderdeel van People Inc. HRM. Hiermee bespaar je enorm veel tijd, doordat je de personeelsadministratie versimpelt en de binding met de medewerkers versterkt. Het algemene principe van ESS is: de medewerker initieert en de manager autoriseert. Na goedkeuring (MSS) van een aanvraag of wijziging, wordt het personeelsinformatiesysteem automatisch bijgewerkt. Alle communicatie vindt plaats per e-mail, met directe links naar de autorisatieschermen.

Tarieven

People Inc. HRM is voor veel bedrijven niet alleen een effectieve oplossing, maar ook nog een voordelige oplossing. Dit komt doordat wij aantrekkelijke tarieven hanteren. Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Add-on: Functionaliteit Ontwerper

Voor maatwerk kies je naast People Inc. HRM aanvullend voor de People Inc. add-on: Functionaliteit Ontwerper. Hiermee pas je het personeelssysteem aan op jouw werkwijze, in plaats van dat je jouw werkzaamheden aanpast op het systeem. Bekijk ook onze overige add-on’s.
 

Heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.