• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

 • Home
 •  > 
 • Succesverhalen

Succesverhalen

De HRM software van People Inc. biedt oneindig veel mogelijkheden om jouw werk een stuk makkelijker en efficiënter te maken. Dit komt doordat onze software de mogelijkheid biedt om te koppelen en te integreren met andere systemen die je gebruikt binnen het HRM-vakgebied. Dubbel invoeren van dezelfde gegevens behoort vanaf nu tot het verleden. Het hele HRM-werkveld, van vacature tot en met salaris, wordt volledig ondersteund door de gebruiksvriendelijke software van People Inc. Het softwareprogramma biedt daarbij de mogelijkheid om veel taken te automatiseren. Handig, want zo heb je direct alles in één pakket en houd je tijd over voor andere werkzaamheden.

Natuurlijk begrijpen we dat je ook benieuwd bent naar de praktijkervaringen van onze klanten. Bekijk daarom ook eens de onderstaande succesverhalen!

KomKids

In het kader van het vereenvoudigen van administratieve handelingen in de organisatie is automatisering een belangrijk onderdeel. Vanaf 2008 werken we met het personeelsinformatiesysteem People Inc. en de Employee Self Service module. Hiermee kunnen alle medewerkers van KomKids inloggen in People Inc. en hun gegevens inzien.

Lees meer >

Fibrant

De service van People Inc. was gedurende het gehele implementatieproces goed en is dat nog steeds. Ze komen altijd hun afspraken na; of dat nu over planning gaat of over kosten. En gaat er eens iets mis? Dan staat People Inc. altijd klaar met een accurate oplossing. De lijnen zijn kort en direct en deze werkwijze past uitstekend bij Fibrant. | Eugenie van Krevel

Lees meer >

Synres

(...) Mede dankzij de proactieve rol van People Inc. is de implementatie succesvol verlopen en zijn al onze wensen in de uiteindelijke applicatie verwerkt. Bovendien is het gelukt om het systeem binnen budget en voor de gestelde deadline op te leveren. - Merel Reijling | HR-manager

Lees meer >

Adviesbureau PBLQ

Op grond van het uitgevoerde onderzoek zijn wij van oordeel dat het framework People Inc. een goed product is voor de ondersteuning van de BZ specifieke HRM-processen. | Adviesbureau PBLQ Onderzoek toekomstbestendigheid 'People Inc.' in opdracht van het ministerie van Buitenlandse zaken

Lees meer >

Avantium

We zijn op zoek gegaan naar een nieuw personeelsinformatiesysteem zodat we onze HR processen meer konden automatiseren en professionaliseren. In de applicatie van People Inc. hebben we alles gevonden wat we zochten. Een helpdesk die snel alle vragen beantwoordt en ook met oplossingen komt, mensen die gemotiveerd zijn over hun product en er ook veel van af weten en een kundig team van salarisadministrateurs, zodat we met dit systeem helemaal ondersteund worden om onze HR taken optimaal uit te voeren.

Lees meer >

IPABO

Al sinds 2006 maken wij gebruik van People Inc. en de flexibiliteit van de applicatie is wat ons overtuigd heeft om het te gaan gebruiken. We zijn begonnen met de registratie van personeelsgegevens en hebben daar in de loop van de jaren veel functionaliteit aan toegevoegd.

Lees meer >