• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie uitbesteden? Daarmee valt een flinke slag te slaan op het gebied van efficiëntie op de HR-afdeling. Zelf de salarisadministratie verzorgen vereist namelijk veel specifieke kennis en kost veel tijd, aandacht en energie – zeker met alle veranderingen in wetgeving en andere regels. Het uitbesteden van deze lastige taak biedt daarom uitkomst en ontzorgt. People Inc. Salaris Service biedt deze mogelijkheid, tegen lage kosten per loonstrook.

 

In een ideale situatie voer je de personeelsgegevens en mutaties éénmalig in één systeem in, waarna deze elektronisch worden verwerkt. Dit complete proces wordt begeleid en gecontroleerd door een ervaren salarisadministrateur. Aan dit laatste hechten wij veel waarde, want niets is zo gevoelig als het salaris en dat moet tot op de laatste cent kloppen. De medewerkers controleren deze gegevens intensief. Begrijpelijk! Wij nemen dit hele proces graag uit handen, tegen lage kosten.

Je kunt natuurlijk ook tijdelijk een salarisadministrateur inhuren, via onze HR-services. Op basis van detachering gaat één van onze salarisadministrateurs bij jou op locatie aan de slag met jullie loonadministratie.

Full-service tegen duidelijke kosten per loonstrook

Er zijn vele aanbieders die vele verschillende serviceniveaus aanbieden bij het uitbesteden van de salarisadministratie. Als dat nog niet verwarrend genoeg is, zijn de kosten en prijzen van de uitbesteding dat wel. Weet jij wat je precies betaalt voor één loonstrook? Zijn er extra kosten bij stroken die opnieuw gemaakt moeten worden of zijn er periodieke run- of andere jaarlijkse kosten? Als je niet direct een antwoord paraat hebt op die vragen, is dat reden genoeg om het anders te doen. Wij bieden een ‘all-inclusive’ service, in combinatie met een flexibel HRM-systeem tegen vaste kosten per loonstrook.

Salarisadministratie uitbesteden? Zo geregeld

Het principe is simpel. Jullie salarisproces wordt in ons systeem ingevoerd met de juiste parameters voor de salarisberekeningen. We draaien een proefverloning, om te zien of alles goed werkt. Wanneer alles naar tevredenheid is ingesteld, voer je per periode per medewerker alleen eventuele mutaties in. Aan het einde van de periode verstuur je met één druk op de knop de mutaties naar People Inc. Salaris. Wij controleren de aangeleverde gegevens voordat de salarisstroken gedraaid worden.

Controle blijft bestaan

Controle, daar houden we van. Dat maakt onze diensten ook zo sterk. Dat geldt ook voor onze salaris service. Daarom ontvang je alle output (zoals loonstroken, journaalposten, overzicht aangifteloonheffingen, SEPA-betaalbestanden en jaaropgaven) op de door jou gewenste manier. Heb je vragen? Dan kan je natuurlijk altijd gebruik maken van onze speciale salarishelpdesk. People Inc. Salaris verzorgt de elektronische aangiftes bij de Belastingdienst en regelt al uw proforma berekeningen, zonder extra kosten.

Maatwerk

Voor specifieke situaties kunnen wij een serviceniveau op maat instellen. Onze salarisexperts analyseren de situatie en bieden advies over de optimale inrichting van het proces. Je kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

People Inc. Salaris is een aparte module en valt niet onder People Inc. HRM. Uiteraard kun je wel gebruik maken van deze optie voor salaris service.

Alle voordelen op een rijtje

 • Nooit meer dubbele gegevens invoeren
 • Tijdbesparend
 • Al vanaf € 5,00 per medewerker per maand
 • Verloning altijd volgens de laatste wet- en regelgeving
 • Helpdesk voor al je salarisgerelateerde vragen
 • Gratis proforma’s
 • Koppelingen met alle gangbare financiële systemen
 • Wij verzorgen de elektronische belastingaangifte
 • Koppeling met diverse pensioenfondsen, inclusief opgave naar PAWW
 • Output rapportages in vele variaties
 • Loonstroken via ESS in People Inc. direct te downloaden door medewerkers
 • Altijd één direct aanspreekpunt