• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

 • Home
 •  > 
 • HRM Software

HRM Software

Human Resource Management software

De HRM-software van People Inc. biedt oneindig veel mogelijkheden om jouw werk een stuk makkelijker en efficiënter te maken. Dit komt doordat onze software de mogelijkheid biedt om te koppelen en te integreren met andere systemen die je gebruikt binnen het HRM-vakgebied. Dubbel invoeren van dezelfde gegevens behoort vanaf nu tot het verleden. Het hele HRM-werkveld, van vacature tot en met salaris, wordt volledig ondersteund door de gebruiksvriendelijke software van People Inc. Het softwareprogramma biedt daarbij de mogelijkheid om veel taken te automatiseren. Handig, want zo heb je direct alles in één pakket en houd je tijd over voor andere werkzaamheden.

Personeelsinformatiesysteem

People Inc. HRM is een flexibel en uitgebreid personeelsinformatiesysteem. De gehele personeelsadministratie wordt volledig ondersteund door prettige en gebruiksvriendelijke HRM-software. Gegevens over salaris, verlof en verzuimregistratie worden automatisch bijgehouden, het bezit van bedrijfsmiddelen wordt geregistreerd en beoordelingsgesprekken worden bijgehouden en opgeslagen. Binnen het personeelsinformatiesysteem kun je zelf kiezen welke processen geautomatiseerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld templates van contractverlengingen toevoegen, waarin automatisch de gegevens van de medewerker worden ingeladen. Loopt het contract binnenkort af? Stel dan in dat je hier een notificatie van krijgt.

Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) binnen HRM-software

Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) zijn onderdeel van People Inc. HRM. Hiermee bespaar je veel tijd, doordat je de personeelsadministratie versimpelt en de binding met de medewerkers versterkt. Het algemene principe van ESS is: ‘de medewerker initieert en de manager autoriseert’. Na goedkeuring (MSS) van een aanvraag of wijziging, wordt het personeelsinformatiesysteem automatisch bijgewerkt. Alle communicatie vindt plaats per e-mail, met directe links naar de autorisatieschermen.

 

People Inc. HRM is voor veel bedrijven niet alleen een effectieve oplossing, maar ook nog een voordelige oplossing. Dit komt doordat wij aantrekkelijke tarieven hanteren.

Tijdregistratie

Tijdregistratie biedt veel voordelen als het aankomt op het verwerken van urenstaten of het inplannen van medewerkers op werkroosters. Dit hoef je namelijk nooit meer handmatig te doen! Klinkt goed, toch? People Inc. Time is een uitgebreid tijdregistratiesysteem voor roosterplanning, tijdregistratie en toegangscontrole. De gegevens uit People Inc. Time zijn volledig te integreren met de algemene gegevens uit People Inc. HRM, het personeelsinformatiesysteem. Met deze tijdregistratiesoftware verwerk je de gehele uren- en personeelsadministratie in één centrale personeelsdatabase. Door de gebruiksvriendelijke tijdregistratie-software kun je meerdere vestigingen bedienen met hetzelfde tijdregistratiesysteem.

 

People Inc. Time is een aparte module en valt niet onder People Inc. HRM. Uiteraard kun je wel gebruik maken van deze optie voor tijdregistratie.

Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie uitbesteden? Het is misschien iets waar je al eens over hebt nagedacht. Zelf de salarisadministratie verzorgen vereist namelijk veel specifieke kennis en kost veel tijd, aandacht en energie. Het uitbesteden van deze lastige taak biedt dan uitkomst en ontzorgt. People Inc. Salaris Service biedt deze mogelijkheid. In een ideale situatie voer je de personeelsgegevens en mutaties éénmalig in één systeem in, waarna deze elektronisch worden aangeleverd en door People Inc. worden ingelezen in het salarissysteem. Dit complete proces wordt begeleid en gecontroleerd door een ervaren salarisadministrateur, tegen lage kosten. De Salaris Service van People Inc. heeft een ISAE 3402 II verklaring, waarmee de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Add-on: Functionaliteit Ontwerper

Heb je zeer specifieke wensen voor jouw bedrijf en ben je op zoek naar een oplossing op maat? Dan biedt onze add-on uitkomst met de Functionaliteit Ontwerper. Wij geloven namelijk dat je een systeem moet kunnen aanpassen op jouw werkwijze, in plaats van dat je jouw werkwijze aanpast op een systeem. Met deze add-on, die aanvullend op People Inc. HRM verkrijgbaar is, maak je vrijwel alles. Wanneer je een unieke functionaliteit nodig hebt die nog niet bestaat in onze huidige HRM-software en je er zelf niet uitkomt, dan helpen onze slimme wizards je graag om dit alsnog tot stand te brengen.

 

Omdat het bij de Functionaliteit Ontwerper gaat om maatwerk, dien je er rekening mee te houden dat de kosten hiervoor afhankelijk zijn van hoe complex de nieuwe functionaliteit is. Je kunt hiervoor natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.