People Inc. in de Cloud

People Inc. wordt aangeboden in de cloud. Dit betekent dat er geen interne servers of beheer voor People Inc. noodzakelijk is, wij regelen alles, van back-ups, onderhoud tot alle benodigde licenties. Wil je People Inc. liever on-premise installeren dan kan dit uiteraard ook. Vraag je account manager naar de mogelijkheden.

 

Het Data Center dat wij gebruiken is voorzien van betrouwbare infrastructuur die de continuïteit van de dienstverlening waarborgt. De beschikbaarheidsnorm is gesteld op >99,5% van de beschikbare tijd tijdens kantooruren, uitgezonderd de service windows die benodigd zijn. Service windows zullen zoveel mogelijk buiten kantoortijden worden gepland.

 

De beveiliging kan, indien gewenst, als volgt worden georganiseerd:

  • Toegang HR gebruikers cliënt op basis van een vast IP-adres.
  • Inlog HR gebruikers cliënt met gebruikersnaam en wachtwoord. De sterkte en gebruik van de wachtwoorden zijn door de software af te dwingen, eventueel aan te vullen met 2Factor authenticatie.
  • Standaardcommunicatie tussen cliënt en server vindt plaats via het https-protocol. Indien uitgaand verkeer geblokkeerd wordt op het netwerk, dan dient voor de cliënt één poort opengezet te worden om te kunnen communiceren met de People Inc. servers.
  • De People Inc. ESS en Mobiele cliënt voor medewerkers en managers kan van iedere willekeurige plaats met internet benaderd worden. Inloggen op de web cliënt gebeurt met een gebruikersnaam en wachtwoord. De sterkte van de wachtwoorden zijn door de software af te dwingen, eventueel aan te vullen met 2Factor authenticatie.
  • Data beveiliging op gebruikersniveau gebeurt met de beveiligingsmodule van People Inc.