Equipe Zorgbedrijven

Equipe Zorgbedrijven is voortgekomen uit Velthuis Kliniek, ruim vijftien jaar een pionier op het gebied van private zorg in Nederland. Al sinds de beginjaren stond een hoge kwaliteit van zorg voorop. Niet voor niets was Velthuis Kliniek de eerste met een ISO 9001:2008 certificaat, en tevens een van de eersten die het ZKN-keurmerk verdiende. De strenge normen en diepgewortelde waarden van Velthuis Kliniek zijn inmiddels verankerd in alle Equipe Zorgbedrijven.

 

Door de groei van de organisatie en spreiding van de werknemers over heel Nederland werd het beheren van de personeelsgegevens en gewerkte uren steeds lastiger. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing die onze administratieve lasten kon verlichten.

 

Integratie van de verschillen aspecten van de personeelsadministratie, urenregistratie en salarisverwerking was een must. People Inc. biedt ons deze integratie. Door de digitale aanlevering van de gegevens uit People Inc. richting naar de salarisadministratie hoeven we geen dubbele administratie meer te voeren. De digitale urenbriefjes van werknemers die in de Employee Self Service worden ingevoerd worden na accordering door de leidinggevende ook gelijk meegenomen in de salarisverwerking zonder tussenkomst van HR.

 

Een bijkomend voordeel van de uitrol van de Employee Self Service is dat de werknemers zelf te allen tijde inzage hebben in hun eigen gegevens, verlofstanden en digitale loonstroken. Het aantal vragen aan de afdeling HR is aanzienlijk gedaald hierdoor.

 

Elke Werkers
HR Manager

 

www.equipezorgbedrijven.nl