• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Employee Self Service

Employee Self Service: medewerkers regelen het zelf

Met Employee Self Service (ESS) maak je een grote slag in efficiëntie. Je versimpelt namelijk de administratie. Tegelijkertijd vergroot je de betrokkenheid van de medewerkers.

Tijdwinst met ESS

Het gebruik van de Employee Self Service (ESS) is erg makkelijk in gebruik. Wie enigszins overweg kan met internet en apps, kan moeiteloos zijn weg vinden in de ESS-module. Hier vindt de werknemer bijvoorbeeld loonstroken, verlof aanvragen, gewerkte uren, etc. Welke gegevens online beschikbaar worden gesteld voor de medewerkers, bepaal je zelf. Hoe meer zij zelf in kunnen zien, hoe meer tijd dit scheelt voor jou.

Hoe werkt ESS: een web based portal

ESS werkt eenvoudig via een Employee Self Service Portal, waarin de medewerker gemakkelijk zijn weg vindt. Een voorbeeld: de verlofaanvraag. De medewerker kan inloggen op zijn persoonlijke pagina. Hij/zij bekijkt het reeds toegekende verlof van zijn collega’s op de afdeling en plant zo zijn eigen verlof in. De medewerker dient vervolgens via een web based-formulier een verlofaanvraag in.

 

Op dat moment ontvangt de manager van de afdeling automatisch een e-mail. Hij kan op een link in de mail klikken en de aanvraag direct goed- of afkeuren (MSS). Na de autorisatie krijgt de medewerker automatisch een mail met bevestiging of afwijzing, en worden de systemen administratief bijgewerkt. De medewerker ziet de resultaten meteen op zijn persoonlijke verlofkaart.

 

Employee Self Service door HR-software komt steeds vaker voor bij bedrijven waarbij efficiëntie een grote rol speelt.

Beschikbare workflow processen

In People Inc. is een handig workflowmanagementsysteem ingebouwd, waarin de complete werkstroom in kaart wordt gebracht. De volgende digitale workflow processen zijn optioneel, in de vorm van add-on’s:

 

De flexibiliteit van People Inc. staat het toe om ook jouw eigen workflow processen in te bouwen, zonder tussenkomst van programmeurs. Je kunt in theorie ieder formulier digitaliseren en online verwerken. Voor meer informatie over de bovenstaande add-on’s en de bijbehorende tarieven, kun je vrijblijvend contact opnemen met onze Sales-afdeling.