Online vacatures

Werf en selecteer nieuwe medewerkers met de add-on ‘Online vacatures’. Het beheren van vacatures en het verwerken van sollicitaties hebben wij hiermee sterk vereenvoudigd.

 

 

Geïntegreerd in jouw website

De online sollicitatie add-on wordt geïntegreerd in jullie huidige website, waarvoor een aantal technische aspecten wellicht nader onderzocht moet worden. Het is mogelijk om vanuit het vacaturescherm in People Inc. de openstaande vacatures op jouw website te beheren, zowel qua tekst als qua geldigheid.

Sollicitanten direct in jouw systeem

Wanneer een kandidaat online solliciteert, gebruikt deze daarvoor het formulier uit de add-on. Naast de NAW-gegevens kan de kandidaat ook een cv en een motivatiebrief uploaden. Nadat het formulier is ingevuld, worden de gegevens direct in People Inc. opgeslagen met de status ‘Nieuw’. Zo is altijd inzichtelijk welke nieuwe sollicitanten er zijn.

Volgen en communiceren

In het sollicitantenscherm kan de sollicitatieprocedure gevolgd worden door gebruik te maken van verschillende statussen, welke uiteraard zelf te definiëren zijn. Indien gebruik gemaakt van de ESS/MSS kan eventueel ook de vacatureverantwoordelijke in de organisatie betrokken worden in dit proces. Tevens kan met behulp van de standaard samenvoeg-functionaliteit naar Word het correspondentieproces met kandidaten worden vereenvoudigd.

Kandidaat aangenomen

Wanneer een kandidaat wordt aangenomen, kan deze met behulp van de ‘in dienst wizard’ worden overgezet naar het werknemersscherm. Alle acties en aangehechte documenten worden automatisch meegenomen.

 

Bekijk alle add-on’s